Sfatul astrologului pentru 19 ianuarie 2021. O zi cu energie slaba

Sfatul astrologului pentru 19 ianuarie 2021. In ciuda energiei negative generale care va domina atmosfera, ziua este favorabila pentru a lucra la greselile facute in trecut.

Dupa analiza evenimentelor si situatiilor recente, va fi posibil sa se traga concluzii importante despre cum sa nu se repete „greselile” corespunzatoare in viitor. Momentul este, de asemenea, ideal pentru treburile casnice care acopera intregul spectru – de la simpla curatenie la redecorare pana la removarea completa a casei.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

In cautarea raspunsurilor la intrebari importante de viata, ar trebui sa ne bazam nu pe ratiune, care astazi va fi neputincioasa, ci pe intuitie – ea, ca produs al subconstientului, nu va da gres.

Taur (21.04 – 21.05)

Orice afacere inceputa in aceasta zi va avea perspective stralucitoare, asa ca nu ezitati sa implementati proiecte, la pregatirea carora lucrati cu entuziasm de mult timp.

Sfatul astrologului pentru 19 ianuarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

O zi de succes din toate punctele de vedere, care va oferi sanse rare de succes in profesie si fericire in viata personala – este important sa nu le ratati, deoarece o astfel de combinatie de circumstante se repeta rar.

Rac (22.06 – 22.07)

Secretul succesului de astazi este comunicarea la toate nivelurile, care in niciun caz nu ar trebui abandonata: in timpul conversatiei – si la orice distanta – se pot invata fapte importante.

Leu (23.07 – 21.08)

Articolul continuă după reclame

Astrele sfatuiesc Leii sa uite de probleme pentru o perioada. Este timpul sa faceti ceea ce va place, fara sa va ganditi la ce vor spune ceilalti.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Ziua in care poti termina etapa anterioara a vietii si trece la un nou nivel, unde te asteapta multe evenimente placute – principalul lucru este sa nu te temi de o noua cotitura in soarta.

Sfatul astrologului pentru 19 ianuarie 2021.

Balanta (24.09 – 23.10)

Ziua va aduce schimbari de viata la care ai visat de mult: visele vor incepe sa se implineasca usor si rapid, asa ca principalul lucru nu este sa te sperii si sa iei totul asa cum este.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Ziua este favorabila nu numai pentru a detecta o problema care nu va permite sa va deplasati profesional, ci si pentru a o elimina la timp.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Veti putea sa va asigurati din propria experienta: tot ceea ce se face este in bine, deoarece orice se intampla in acea zi va duce in cele din urma la un rezultat favorabil.

Capricorn (12.22 – 01.20)

La locul de munca, astazi nu poti inventa lucruri imposibile, asa ca – desigur, daca cineva iti cere un astfel de lucru- este mai bine sa te concentrezi pe treburile casnice.

Sfatul astrologului pentru 19 ianuarie 2021.

Varsator (21.01 – 18.02)

In aceasta zi – ca, intr-adevar, intotdeauna – este necesar sa va intalniti cu oamenii din jurul vostru, mai ales daca si-au dat seama de greselile lor si vor sa faca pace – nu ar trebui sa-i alungati.

Pesti (19.02 – 20.03)

Deciziile personale trebuie luate cu mare grija, mai ales daca sunt dictate de resentimente sau alte emotii negative – indiferent de modul in care le regretati.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.