Marte in Taur: Cum ne ameninta si ce semne ale zodiacului ar trebui sa se ingrijoreze

Pe 6 ianuarie, cea mai agresiva si rea planeta, Marte, si-a schimbat „directia”: a parasit zodia Berbec si a trecut la zodia Taur, de unde va pleca abia pe 4 martie 2021. In tot acest timp, va trebui sa convietuim cu ea, tratand cu rabdare caracterul sau schimbat si tot felul de „capricii”.

Cum se va manifesta Marte in Taur  si cum ar trebui sa ne comportam in acest sens? Astropsihologul Valentina Vittrok vorbeste pentru noutati.info despre acest lucru .

Marte in exil

Marte in zodia Taurului se afla intr-o pozitie pe care astrologii o numesc exil, cadere sau exaltare: este o situatie extrem de incomoda. El este slabit si nu isi poate arata in mod adecvat calitatile. Adevarat, acest lucru nu inseamna ca planeta nu va aduce micii nenorociri. Marte nu-si va pierde complet puterile, pur si simplu se vor revarsa sub forma de emotii, nu de actiuni. Iar „vina” este Venus , care, dupa cum stiti, este planeta-conducatoare a semnului Taurului: ea va determina comportamentul lui Marte, ceea ce ii va aduce putina placere.

Publicitate

De asemenea, este important sa se ia in considerare faptul ca Taurul este un semn fix, adica stabil, incapatanat, iar acest lucru sugereaza ca Marte are un aliat. Nu este surprinzator faptul ca toti ne vom comporta in consecinta – insistand pe cont propriu, chiar daca ne dam seama in subconstient ca gresim. Temperamentul fierbinte se va indeparta de starea de spirit a societatii si a starilor de spirit ale oamenilor, dar asta nu inseamna ca toata lumea va deveni calma si echilibrata, doar iritarea – ca un izvor comprimat cu forta – se va acumula incet, apoi „va reveni” cu o forta extraordinara.

Articolul continuă după reclame

In acest caz, o persoana, asa cum se spune, incepe sa suporte consecintele, pierde controlul asupra sa si poate face mult rau, lucru pe care il va regreta ulterior. Inarmati cu aceste cunostinte, trebuie sa intelegeti ca motivul multor actiuni va fi amplasarea planetelor si, daca este posibil, sa va retineti de la multe actiuni.

Conjunctia cu Uranus si Luna Neagra

Trecerea lui Marte in zodia Taurului este, de asemenea, asociata cu conjunctia unor planete precum Uranus si Luna Neagra , precum si cu patratul catre Mercur , care pe 9 ianuarie a intrat in zodia Varsator si a fuzionat cu Saturn si Jupiter, deja stabilite acolo . Si daca Marte in zodia Berbec a fost marcata in cele din urma prin asaltarea Capitolului, atunci, dupa ce a trecut in zodia Taur, se va manifesta discret – treptat si in etape. Poate ca sustinatorii lui Trump vor incepe sa faca planuri de razbunare.

Combinatia dintre Marte si Uranus , care a avut loc in 16 si 17 ianuarie, poate duce la actiuni militare, accidente si traumatisme, atat la locul de munca, cat si acasa. Actiunile puternice si decisive ale autoritatilor sunt probabil raspunsul la actiunile probabile ale multimii si la haosul pe care il genereaza. Aici trebuie remarcat un factor foarte important: atunci cand evenimentele au loc cu ajutorul planetelor in semne fixe, acestea au de obicei importanta istorica.

Cine trebuie sa acorde o atentie speciala

Acest aspect este deosebit de periculos pentru persoanele cu semne fixe – Taur, Leu, Rac, Scorpioni si Varsator. Le este dificil sa-si schimbe drastic starea, trebuie sa se pregateasca pentru orice noua etapa de viata, iar conjunctia lui Marte cu Uranus va necesita de la ei usurinta ascensiunii si a mobilitatii, de care sunt in mod natural incapabili.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.