Sfatul Astrologului pentru 17 decembrie 2020.

Sfatul Astrologului pentru 17 decembrie 2020.  Ziua in care binele lupta impotriva raului.

Berbec

Puteti face lucruri pe care le vizati de multa vreme, dar le-ati amanat tot timpul: schimbati-va locul de munca sau incepeti un nou proiect.

Publicitate

Taur

Nu poti alunga starea de spirit proasta care va plana astazi asupra ta, asupra oamenilor din jurul tau: nu sunt vinovati cu nimic in fata ta, ceea ce inseamna ca pot fi jigniti. Masoara-ti cuvintele!

Gemeni

Emotiile pozitive vor fi inlocuite cu cele negative, iar apoi se vor intoarce: un amalgam emotional poate duce la o criza nervoasa, deci trebuie sa va infranati sentimentele.

Rac

Principiul „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte” este, in general, destul de dubios, dar pentru dvs. astazi este inacceptabil: nu trebuie sa raspundeti raului cu rau, altfel nu va exista nicio limita

Sfatul Astrologului pentru 17 decembrie 2020.

Leu

Este mai bine sa refuzati o oferta profesionala care va poate fi facuta in acea zi: nu va aduce venitul promis, dar va aduce pierderi.

Fecioara

Articolul continuă după reclame

Va fi dificil sa faceti fata tentatiei de a renunta la ceea ce ati inceput.  Sunteti la jumatatea drumului, deci nu renuntati acum.

Balanta

Nu trebuie sa va amestecati in conflictul care a aparut intre prietenii sau rudele dvs.: exista un mare risc de a fi vinovati atat pentru una, cat si pentru cealalta persoana.

Scorpion

Critica pe care o veti auzi astazi in adresa dvs. poate parea neplacuta, dar, din moment ce va contine o gramada de adevaruri, trebuie sa o luati in considerare.

Sfatul Astrologului pentru 17 decembrie 2020.

Sagetator

A lucra productiv astazi poate fi impiedicat de perfectionismul tau inerent, care nu iti permite sa fii multumit de rezultatul deja existent – nu ar trebui sa-i urmezi exemplul.

Capricorni

Merita sa ascultati ce va spune persoana iubita: unele dintre cuvintele sale va pot parea revoltatoare, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa le puneti la inima.

Varsator

Energia care te va coplesi in aceasta zi trebuie directionata pentru a rezolva probleme complexe de afaceri care astazi vor fi rezolvate usor si simplu.

Pesti

Nu ar trebui sa va certati cu autoritatile. Nu este de dorit sa va faceti un dusman in plus.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.