Sfatul astrologului pentru 16 ianuarie 2021. Actioneaza cu calm si grija

Sfatul astrologului pentru 16 ianuarie 2021. O zi de actiune decisiva si schimbari cardinale, care trebuie abordate incet si cu atentie.

Este mai bine sa nu faceti miscari bruste in acest moment, fiecare pas trebuie gandit si calculat, doar in acest caz va fi posibil sa faceti fara probleme si sa atingeti obiectivul cu pierderi minime, sau chiar fara ele deloc.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Este important sa acordati o atentie maxima celor dragi, care nu numai ca va vad cu greu, dar cu care nu ati mai vorbit de mult la telefon.

Taur (21.04 – 21.05)

La locul de munca, nu este de dorit sa arati un entuziasm sporit: vazand ca ai indeplinit sarcina inaintea altora, sefii – in loc de recunostinta – te pot incarca si mai mult.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Tensiunea pe care o poti simti dimineata va fi asociata cu suprasolicitarea: pentru a o usura, trebuie sa te odihnesti, cel putin schimbandu-ti activitatea.

Rac (22.06 – 22.07)

Nu ar trebui sa-i doresti rau unei persoane care – de bunavoie sau nu – te va jigni: oricare dintre cuvintele tale se va intoarce foarte repede la tine ca un bumerang, deci este mai bine sa te feresti.

Sfatul astrologului pentru 16 ianuarie 2021.

Leu (23.07 – 21.08)

Nu ar trebui sa cautati si cu atat mai mult sa-i numiti pe cei responsabili de propriile greseli: este mai bine sa analizati situatia si sa trageti concluziile corecte pentru a nu face greseli in viitor.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (08.22 – 09.23)

Datorita riscului grav de intoxicare alimentara, trebuie sa fiti cat mai atent posibil la elaborarea meniului pentru ziua respectiva: mancarea rapida in aceasta zi este un tabu categoric.

Balanta (24.09 – 23.10)

Orice decizie, indiferent in ce stare va aflati s de domeniul profesional sau personal – trebuie analizata cu mare atentie, va poate schimba viata.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Este necesar sa reactionati calm si constructiv la criticile pe care le puteti auzi in adresa dvs. in aceasta zi: pot contine o cantitate echitabila de adevar.

Sfatul astrologului pentru 16 ianuarie 2021.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Oamenii care in aceasta zi pot apela la tine pentru ajutor, este bine sa ii ajutati pentru ca aceste nevoi se pot intoarce, in acest mod aveti la cine sa apelati.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Nu este de dorit sa va asumati obligatii sporite de munca: pentru a le indeplini, va trebui sa acordati nu o suta, ci doua sute la suta – va dura mult timp sa va recuperati dupa aceea.

Varsator (21.01 – 18.02)

Energia care se va revarsa in aceasta zi trebuie directionata catre un canal pasnic – de exemplu, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijinul si participarea voastra.

Pesti (19.02 – 20.03)

Ziua este favorabila pentru calcularea datoriilor vechi – atat materiale, cat si morale: cu cea mai mica oportunitate este necesar sa le returnam – nici nu va puteti imagina cata usurare veti simti.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.