Sfatul astrologului pentru 15 ianuarie 2021. Rabdare si incredere

Sfatul astrologului pentru 15 ianuarie 2021. Ziua alegerii intre bine si rau- atat soarta, cat si viata altor oameni depind de ceea ce prefera fiecare persoana.

Depinde de fiecare in parte daca va incepe sa inmulteasca raul sau sa treaca de partea binelui. Puteti continua sa actionati in mod activ, in timp ce va analizati fiecare pas: atunci cand simtiti ca v-ati pierdut drumul, va puteti opri si, inainte de a fi prea tarziu, va puteti intoarce pentru a remedia totul.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Raspunsul la o intrebare importanta de viata de astazi poate veni intr-un vis – principalul lucru este sa nu uiti exact ce vei vedea – mai tarziu va avea o mare importanta pentru tine.

Taur (21.04 – 21.05)

Conflictul de astazi, daca nu reusesti sa-ti pastrezi emotiile in limite rezonabile, poate avea consecinte grave – pana la o pauza cu o persoana draga si demiterea de la serviciu.

Sfatul astrologului pentru 15 ianuarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

O cunostinta veche care va aparea in viata ta dupa o lunga pauza ar trebui tratata cu prudenta: ei pot urmari un obiectiv egoist fata de tine.

Rac (22.06 – 22.07)

Nu ar trebui sa reactionati intr-o maniera asemanatoare oglinzii la barfe si la glume ambigue de la altii – este putin probabil sa puteti da o respingere decenta, deci este mai bine sa ignorati rautatile altcuiva.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua este favorabila pentru a va ingriji in cele din urma sanatatea: renuntati la obiceiurile proaste, revizuiti-va dieta si faceti exercitii fizice.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Articolul continuă după reclame

Dorinta de a lasa totul si pe toata lumea si de a va inchide in camera dvs. va fi dictata de oboseala – trebuie doar sa indurati putin, iar al doilea vant care se deschide in acest moment va va permite sa traiti si sa lucrati mai departe.

Sfatul astrologului pentru 15 ianuarie 2021.

Balanta (24.09 – 23.10)

Nu ar trebui sa rezolvati lucrurile cu persoane apropiate – nu va exista constructivitate in astfel de conversatii, dar exista tot atatea motive pentru un conflict grav si prelungit.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Este mai bine sa petreceti ziua – bineinteles, daca este posibil – singur sau in compania celor mai apropiati oameni, comunicarea cu ceilalti – chiar si online – nu va va aduce niciun bine, din pacate.

Sagetator (23.11 – 21.12)
Sentimentul de nemultumire fata de sine si munca proprie poate sa se rostogoleasca brusc si sa duca la apatie: nu ar trebui sa-l pui la suflet, va disparea la fel de repede cum a aparut.

Sfatul astrologului pentru 15 ianuarie 2021.

Capricorn (12.22 – 01.20)

O pauza cu cineva drag se poate intampla din cauza unui motiv mic, care se va transforma intr-un conflict grav – inainte de a va certa, ganditi-va daca motivul merita astfel de consecinte.

Varsator (21.01 – 18.02)

Puteti incepe sa implementati un proiect profesional important – in ciuda energiilor dificile ale zilei, orice afacere in acest moment promite sa aiba succes.

Pesti (19.02 – 20.03)

Energia va fi in plina desfasurare: astfel incat sa nu te smulga din interior – in sensul literal al cuvantului – trebuie sa gasesti cu siguranta ceva de facut.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.