Sfatul astrologului pentru 14 ianuarie pentru toate semnele zodiacului

Sfatul astrologului pentru 14 ianuarie. Tot ce s-a facut mai devreme si care parea deja a fi in zadar va incepe sa aduca rezultate. Timpul se caracterizeaza si prin agresivitate, care poate complica relatiile cu oamenii din jurul tau si poate inflama situatia in general. Energia puternica a zilei trebuie folosita nu pentru a face rau, ci pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Berbec (21.03 – 20.04)

Trebuie sa fii cat mai atent cu privire la sanatatea ta: la cele mai mici semnale despre bolile pe care organismul le va trimite, va trebui sa consulti imediat un medic.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Va fi necesar, asa cum se spune in astfel de cazuri, sa retinem limbajul: cuvintele dure, rostite din neatentie sau in mod necorespunzator, pot jigni o persoana draga si va fi nevoie de mult timp si sarguinta pentru a remedia situatia creata.

Sfatul astrologului pentru 14 ianuarie pentru toate semnele zodiacului

Gemeni (22.05 – 21.06)

Principalul lucru care trebuie demonstrat in munca astazi este caracterul: veti avea nevoie de el pentru a depasi dificultatile care pot aparea in acest moment, nu va puteti lasa fara sa luptati.

Rac (22.06 – 22.07)

Este necesar pentru o perioada scurta de timp – cel putin doar pentru ziua de azi – sa-ti abandonezi placerea inerenta si sa-i respingi pe cei care incearca sa te jigneasca, altfel nu vei putea lupta impotriva lor.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua este favorabila muncii, dar cu o singura conditie: nu puteti fi distras de conversatii goale, altfel energia eliberata va fi irosita.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Articolul continuă după reclame

Este necesar sa gestionati banii cat mai atent posibil – nu-i investiti in intreprinderi dubioase si nu imprumutati nimanui, este posibil sa nu ii mai recuperati.

Balanta (24.09 – 23.10)

In aceasta zi, trebuie sa renuntati la obiceiul de a actiona ca arbitru in conflictele altor persoane: este probabil ca partile in lupta sa se reconcilieze si sa fiti declarati vinovati de cearta lor.

Sfatul astrologului pentru 14 ianuarie pentru toate semnele zodiacului

Scorpion (24.10 – 22.11)

In aceasta zi, trebuie sa ai grija nu numai de ceilalti, ci si de tine insuti: in ciuda faptului ca centrul Universului tau sunt cei dragi si – mai ales – copiii, o cantitate mica de egoism nu va va face rau.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Nu puteti raspunde criticilor altor persoane: trebuie sa aveti rabdare si sa intelegeti problemele altora, ei sunt cei care ii obliga pe ceilalti sa spuna cuvinte dure.

Sfatul astrologului pentru 14 ianuarie pentru toate semnele zodiacului

Capricorn (12.22 – 01.20)

Cel mai bun remediu pentru o dispozitie proasta este munca: trebuie sa va incarcati cu ea pana in varf, apoi nu va mai ramane timp sau energie pentru ganduri rele si autocompatimire.

Varsator (21.01 – 18.02)

Avand grija de aspectul dvs., puteti face orice doriti – masti, impachetari, masaj si proceduri pe baza de apa, dar trebuie sa refuzati o tunsoare: cel mai probabil nu o sa va placa aspectul.

Pesti (19.02 – 20.03)

Este important sa evitati activitatea fizica: exista un risc mare de a va cheltui toata energia pentru munca, dupa care acestea nu vor ramane nici macar pentru cele mai elementare lucruri.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.