Sfatul astrologului pentru 13 ianuarie, pentru toate semnele zodiacului

Sfatul astrologului pentru 13 ianuarie. Ziua pentru care este posibil – si necesar – sa planifici lucruri importante: rezultatul intregului proiect depinde in cele din urma de cat de reusit este primul pas.

Cel mai important lucru este ca, dupa ce ai facut primul pas, sa nu dai inapoi.Trebuie sa actionezi persistent si cu scop, fara sa te indoiesti de tine si de punctele tale forte, atunci poti conta pe succes.

Berbec (21.03 – 20.04)

Este mai bine sa minimizati comunicarea cu oamenii din jur pentru a evita conflictele, ii puteti lasa doar pe cei mai apropiati, cu care nu aveti nici un fel de conflict.

Taur (21.04 – 21.05)

Fiind la inceputul unui nou proiect, depuneti toate eforturile pentru a face „startul” puternic, apoi nimeni si nimic nu va pot opri in drumul catre obiectivul dvs.

Sfatul astrologului pentru 13 ianuarie

Gemeni (22.05 – 21.06)

Este recomandat sa petreceti ziua intr-o stare de odihna si relaxare, principalul lucru nu este sa cedati tentatiei de a dormi sau de a sta in pat, in asa fel puteti sari peste cele mai interesante momente ale zilei.

Rac (22.06 – 22.07)

In aceasta zi, este important in toate – atat in ​​evenimente, cat si in comportamentul celorlalti – sa cautati momente pozitive: pozitivul va va adauga energie, iar negativul, dimpotriva, o va consuma.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua este favorabila negocierilor de afaceri, care sunt de dorit sa se desfasoare intr-o atmosfera informala – asa cum se spune, „fara legaturi” – astfel incat partenerilor le va fi mai usor sa gaseasca un limbaj comun, veti putea dobandi o relatie de prietenie, nu doar una profesionala.

Sfatul astrologului pentru 13 ianuarie

Fecioara (08.22 – 09.23)

O zi buna pentru cei care s-au gandit la schimbarea locului de munca de mult timp: puteti incepe sa studiati oferte de locuri de munca si sa trimiteti CV-uri.

Balanta (24.09 – 23.10)

Nu trebuie sa va aruncati asupra muncii fara a va calcula pasii in avans: pentru a nu pierde energia eliberata pentru aceasta zi, trebuie sa elaborati un plan detaliat si sa il urmati cu strictete.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Energia, cresterea pe care o veti simti in aceasta zi, trebuie sa fie directionata catre un canal pasnic – spre munca sau treburile casnice, atunci pur si simplu nu va mai ramane forta pentru certuri si dispute.

Sfatul astrologului pentru 13 ianuarie

Sagetator (23.11 – 21.12)

Nu merita sa incepeti lucrul la un proiect nou – nu va fi incununat de succes, este mai bine sa ridicati „cozile” deja existente care s-au mutat cumva din anul trecut in cel nou.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Aparitia in viata ta a vechilor cunoscuti, pe care nu i-ai mai vazut de mult timp, se va intampla dintr-un motiv: poate comunicarea cu ei iti va permite sa rezolvi o problema de lunga durata.

Varsator (21.01 – 18.02)

Munca trebuie intercalata cu odihna, altfel te poti obosi foarte tare si pana la sfarsitul zilei te prabusesti epuizat, ceea ce va fi extrem de ofensator, deoarece tocmai pentru seara stelele ti-au pregatit o surpriza placuta.

Pesti (19.02 – 20.03)

Orice document poate fi semnat numai daca ati studiat temeinic – pana la ultimul rand- textul, altfel sunt posibile surprize foarte neplacute.