Sfatul astrologului Pavel Globa pentru VINERI, 30 decembrie 2022. Atentie Tauri, Balante si Scorpioni

Sfatul astrologului Pavel Globa. Vineri, 30 decembrie 2021 va fi o zi de bun augur. Multe zodii vor putea face un pas spre visele lor, spune  celebrul astrolog Pavel Globa.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul in aceasta zi va putea rezolva multe probleme. Acestea vor fi legate, in primul rand, de finante si alte afaceri materiale. Nu va pierdeti calmul si nu reactionati la barfe.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul trebuie sa fie atent la drum. Verifica daca ai luat totul cu tine si daca masina este in stare buna.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii pot merge la cumparaturi sau la un salon de infrumusetare. Acesta este un moment favorabil pentru transformarea ta.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii pot face primul pas catre visul lor . Principalul lucru este sa decizi sa faci ceea ce te gandesti de mult timp, iar drumul se va deschide in fata ta.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii trebuie sa dedice mai mult timp si atentie familiei si prietenilor. Va asteapta o vacanta minunata cu familia. Aveti o stare de spirit pozitiva si buna.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele vor avea multe de facut in aceasta zi. Nu renunta si nu te indoi de capacitatile tale. Veti putea indeplini toate sarcinile si planurile.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta nu va avea deloc chef. Acest lucru va va afecta atat pe dvs., cat si pe familia si prietenii dvs. Incearca sa nu „incarci” pe nimeni si cauta tu insuti pozitivul in toate.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii, din cauza tacticilor gresite de comportament, nu pot obtine rezultate si succes. Schimbati-va putin actiunile si cursul miscarii – si totul va functiona.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru Sagetator, acesta va fi o perioada de surprize si surprize placute. Vei fi surprins placut de oamenii de care te-ai indoit si in care nu ai avut neincredere.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor trebui sa acorde atentie domeniului relatiilor personale. Petreci mult timp la locul de munca, dar ar trebui sa te intorci acasa devreme si sa acorzi mai multa atentie sufletului tau pereche.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

In acest moment, Varsatorul incepe o noua viata. Inchide usa trecutului si cautati armonie si pace.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Este mai bine pentru Pesti sa faca treburi simple, obisnuite. Fa ceea ce iti aduce bucurie si placere. Nu faceti ceva cu forta si, in general, renuntati la obligatii serioase deocamdata.