Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 24 februarie 2023. Bate vantul schimbarii

Sfatul zilei de vineri. Celebrul astrolog Pavel Globa a subliniat ca in aceasta zi emotiile vor fi deosebit de intense. Din aceasta cauza, scandalurile cu alte persoane sunt foarte probabile.

Sa-ti faci prieteni noi nu este cea mai buna idee. Seara, problemele se vor mai domoli si va deveni mai usor. Aceasta perioada ar trebui sa fie dedicata activitatilor de relaxare, cum ar fi citirea cartilor, ascultarea muzicii clasice linistitoare, meditatia si yoga.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

In aceasta zi, curajul, impreuna cu increderea in sine neclintita si calitatile de conducere, vor ajuta la rezolvarea tuturor problemelor actuale si la depasirea chiar si a celor mai dificile obstacole. Chiar daca situatia pare complet fara speranta, Berbecul va putea sa iasa invingator. In general, chiar si cele mai dificile probleme pot fi rezolvate.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ziua pentru Taur nu va fi atat de interesanta, va trebui sa fie dedicata mai ales activitatilor plictisitoare care nu te inveselesc. Doar vointa te va ajuta la depasirea starii de apatie. Mare atentie la finante.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua aduce tot felul de situatii stresante. Mai mult, nu va fi atat de usor sa gasesti ajutor in jurul tau. Va trebui sa decizi totul singur. Cu toate acestea, asta nu inseamna deloc ca poti pur si simplu sa renunti. In orice situatie, Gemenii sunt capabili sa-si dea seama daca fac eforturile necesare.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

In ciuda faptului ca literalmente cu o zi inainte totul  fost dat peste cap, influenta tendintelor pozitive in aceasta zi va incepe sa creasca treptat. Racii vor putea, in sfarsit, sa rezolve probleme complexe care nu le-au dat odihna si posibilitatea de a se relaxa. Sefii pot observa progrese si pot oferi bonusuri.

Leu (23 iulie – 22 august)

Exista toate sansele de a realiza tot ceea ce-si propun. De asemenea, ziua este potrivita pentru negocieri de afaceri, intalniri, comunicare cu oameni influenti.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

In multe privinte, ziua se va dovedi a fi foarte reusita. Nu exista dificultati in domeniul profesional. Iar nepasarea care este acum caracteristica Fecioarelor nu le va impiedica sa indeplineasca toate sarcinile si sa obtina rezultate bune .

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Ziua incepe cu vesti foarte bune pentru Balanta. Deci starea de spirit va fi buna. Impactul tendintelor negative scade cu fiecare ora. Iar capacitatea de a lucra va va permite sa obtineti rezultate excelente la locul de munca si in afaceri.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Deoarece ziua va trece foarte calm si uniform, Scorpionii vor putea rezolva toate problemele actuale fara prea multe dificultati. Nici macar rutina nu este capabila sa provoace melancolie si sa strice starea de spirit. Pot veni bani din surse neasteptate.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii ar trebui sa se uite mai atent imprejurul lor. Exista posibilitatea ca ei sa-i supraestimeze pe unii oameni prea mult. De fapt, nu sunt atat de perfecti. De asemenea, trebuie sa va ganditi serios la viitor si sa faceti planuri pentru el.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

In mod neasteptat, Capricornii vor avea noroc in problema cu care se lupta de mult timp si nu au putut sa o rezolve in niciun fel. Dar in niciun caz nu trebuie sa te relaxezi.  Eforturile nu vor fi zadarnice, ci vor aduce beneficii mari.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Va trebui sa depui toate eforturile chiar si in acele probleme care par usoare din exterior. Este mai bine sa nu lupti cu adversari puternici. Nu va iesi nimic bun din asta.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Influenta tendintelor negative nu va va permite sa va relaxati la inceputul zilei. Atmosfera va fi oarecum tensionata, iar probabilitatea unor conflicte este mare. Cu toate acestea, daca reusiti sa va retineti, atunci tendintele pozitive vor incepe sa creasca si va vor permite sa rezolvati multe sarcini importante si serioase.