Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 3 iunie 2023. Astrele dau peste cap destinele nativilor. Trei zodii sunt puse la zid, dar tot raul este spre bine

Sfatul zilei de sambata. Astrologul Pavel Globa a subliniat ca trebuie luata o atitudine serioasa fata de sarcinile stabilite. Disciplina si planurile clare vor duce la succes. Nu ar trebui sa fii lacom. Moderatia in dorinte si aspiratii va fi incurajata de astre.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul va dori sa mearga mai departe, depasind toate dificultatile si obstacolele.

Publicitate

Sfat: Sa nu opresti calea aleasa, succesul real va veni la tine in curand.

Publicitate

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul ar trebui sa inceapa ziua cu un plan. Incercati sa stabiliti prioritati si sa mutati sarcinile secundare in alte zile.

Sfat: Gestionati-va banii corect.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor putea face o adevarata descoperire profesionala. Ai relatii excelente cu managerul si colegii tai, te simti confortabil si interesant sa lucrezi.

Sfat: trebuie sa-ti gasesti sursa interioara de putere.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii vor trebui sa isi asume riscuri in aceasta zi. Principalul lucru este sa ai incredere in tine si in propriile abilitati. Depasind incertitudinea si frica, vei obtine succesul.

Sfat: Dezvoltati autodisciplina.

Leu (23 iulie – 22 august)

Energia Leului in aceasta zi va deborda. Datorita acestui lucru, iti vei putea indeplini toate sarcinile. Seara vei fi mandru de tine.

Sfat: Gaseste-ti punctele forte si punctele slabe.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele trebuie sa dedice suficient timp si atentie familiei si prietenilor in aceasta zi. Daca sunteti departe, atunci macar sunati-i si intrebati-i de sanatate.

Sfat: Incearca sa schimbi vechile obiceiuri.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta ar trebui sa fie atenta la conflictele cu prietenii. Poate ca prostia pura va deveni cauza disputei, asa ca nu acordati nicio importanta acestui lucru si incercati sa evitati conflictele.

Sfat: Fa un pas inapoi

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru Scorpion, ziua va fi monotona. Nu vei putea duce la bun sfarsit multe planuri, asa ca starea de spirit se va inrautati. Incercati sa va linistiti. Vei face totul, dar in alta zi.

Sfat: Studiati si descoperiti lucruri noi.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii trebuie sa creada in ei insisi. Scapa de somnolenta, lene si apatie. Incepeti sa actionati activ si cu incredere, iar apoi veti obtine rezultatele dorite.

Sfat: Nu-ti fie frica sa faci ceea ce trebuie.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii pot si ar trebui sa inceapa sa implementeze sarcini si proiecte dificile. Acum aveti toate oportunitatile de a obtine rezultatele dorite.

Sfat: Renunta la placerile trecatoare.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul ar trebui sa inceapa sa planifice o vacanta. Acum veti putea achizitiona bilete foarte profitabil si procesati rapid documentele.

Sfat: al treilea ochi te va ajuta sa vezi ce este ascuns.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii in aceasta zi ar trebui sa fie mai blanzi, sa nu-i critice pe altii si sa nu incerce sa le comande. Nu forta pe nimeni sa faca ceva, pentru a nu strica relatia.

Sfat: lumea nu este perfecta, dar nu este atat de rea pe cat crezi.

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.