Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, impacare neasteptata. Impresara a facut anuntul: „Timpul vindeca orice rana…”

Relatia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf a luat o noua intorsatura! Impresara a dezvaluit starea actuala a relatiei cu fostul sau sot.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au pus capat conflictului! Dupa numeroasele scandaluri care au avut loc intre cei doi in urma anuntului de divort, se pare ca acum lucrurile au luat o intorsatura pozitiva.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au impacat

Anamaria Prodan a marturisit ca ambii si-au asumat greselile comise. Privind in retrospectiva, Prodanca a afirmat ca, daca Reghecampf ar fi fost mai temperat, probabil nu s-ar fi ajuns intr-un punct atat de tensionat, referindu-se indirect la episodul in care cei doi s-au confruntat fizic pe strada.

Publicitate

Femeia de afaceri a declarat ca doreste sa ramana prietena cu Laurentiu Reghecampf, ca un semn de respect pentru tot ceea ce au construit si trait impreuna. Un alt motiv important pentru care au ajuns la o intelegere este si fiul lor, Laurentiu Junior, pe care il au impreuna.

Articolul continuă după reclame

„Vreau sa ramanem prieteni, cum am ramas cu primul meu sot. Cum am ramas si cu Flavius, exact asa am spus, suflete-pereche. Eu cred ca oamenii care au stat impreuna si au construit ceva frumos nu ar avea de ce sa se certe si sa se urasca”, a marturisit Anamaria Prodan in emisiunea Fita cu Adita.

„Sunt greseli, ni le-am asumat. Astazi vorbi, dupa mult timp”

„Eu nu pot sa urasc. Iti dai seama, dupa 17 ani sa descoperi toata nebunia aia… Sunt greseli, ni le-am asumat. Astazi vorbim, dupa mult timp. De asta nici nu am mai anuntat. Nu am anuntat nici macar presa. Ne-am impacat, vorbim pentru copiii nostri. Viata merge inainte. El va ramane parte din sufletul nostru toata viata. Avem un copil impreuna. Timpul vindeca orice rana”, a spus Anamaria Prodan.

„Timpul te faci sa uiti si sa ierti. Vorbim acum, daca vreodata pot sa il ajut cu ceva, stie ca se poate baza pe mine”, a mai spus Anamaria Prodan.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.