S-a rupt lantul de iubire! Flavius Nedelea, prima reactie dupa despartirea de Anamaria Prodan: „Este o femeie care face orice barbat sa…”

Anamaria Prodan si Flavius Nedelea si-au spus „adio. Afaceristul a spus numai cuvinte de apreciere la adresa Anamariei Prodan si a marturisit ca vor ramane intr-o relatie de prietenie. Iata declaratiile facute de Flavius Nedelea!

Anamaria Prodan si Flavius Nedelea au hotarat sa puna capat relatiei lor la scurt timp de la momentul in care au facut-o publica. Cei doi si-au spus „adio”, iar afaceristul a facut primele declaratii pe contul sau personal de Instagram cu privire la separarea de impresara.

Flavius Nedelea, prima reactie despre despartirea de Anamaria Prodan

Dupa divortul tumultuos de Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan si-a gasit linistea in bratele lui Flavius Nedelea, iar aceasta a fost prima relatie despre care impresara a scris in mediul online.

Publicitate

Chiar daca Anamaria Prodan a avut numai cuvinte de lauda la adresa noului ei iubit si a marturisit ca acesta o face sa se simta fericita din toate punctele de vedere, se pare ca lucrurile nu au evoluat asa cum si-ar fi dorit cei doi, motiv pentru care au hotarat sa se desparta.

Flavius Nedelea a postat prima reactie pe contul sau personal de Instagram dupa despartirea de Anamaria Prodan, iar afaceristul a exprimat numai cuvinte de lauda. Astfel, a marturisit ca vor ramane in continuare prieteni si ca o apreciaza pentru tot ceea ce a realizat de-a lungul timpului, dar mai ales pentru faptul ca l-a facut sa se simta „cel mai important barbat din Univers”.

”Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice barbat sa se simta cel mai important din Univers. Este o femeie unica din orice punct de vedere. Sunt mandru ca am castigat o prietena pe viata. Calatoria noastra in doi a luat sfarsit, dar vom ramane suflet langa suflet pentru inca un milion de vieti.

Iti multumesc pentru toate momentele superbe pe care mi le-ai oferit si iti doresc toata fericirea din Univers! Esti un exemplu demn de urmat ca femeie si ca om! Sunt mandru de tine si de tot ce ai realizat in viata asta! Am sa te pretuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!”, este mesajul transmis de Flavius Nedelea dupa despartirea de Anamaria Prodan.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.