Horoscop cu Neti Sandu. Norocul bate la usa acestor nativi, vin schimbari importante

Horoscop 19 mai 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

O sa va puteti castiga banii si prestigiul in fata unor adversari si o sa vi se recunoasca valoarea, poate veti primi si o recompensa.

Poate se face, in sfarsit, lumina intr-o chestiune de ordin sentimental si o sa va intelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu.

Publicitate

TAUR

Va pregatiti de o lansare pe piata, e momentul vostru de glorie si o sa puteti spera pana anul viitor la o serie de succese si tot atatea beneficii.

O decizie spontana, sa puneti in practica o idee, sa va bucurati de rezultatele muncii voastre ca o sa fie un vis implinit.

GEMENI

O sa tot primiti oferte de colaborare, va curteaza multa lume si o s-aveti de unde s-alegeti, macar una, ca sa mai aduceti niste bani in plus la bugetul familiei.

Poate o sa trebuiasca sa faceti niste deplasari ca sa puneti in ordine niste lucruri, sa le faceti niste servicii si unor prieteni.

RAC

Se observa bani, dar si cheltuieli, e un du-te-vino la contul bancar, dar voi stiti sa va chivernisiti banii, ca trebuie sa acoperiti rate, facturi si celelalte

Se poate sa va lasati antrenati intr-o activitate care sa v-aduca un profit si sa va gestionati energia sa duceti la bun sfarsit proiectul respectiv.

 LEU

Apar noi provocari pe linie profesionala si poate dati drumul unui nou proiect care sa fie, poate, rampa voastra de lansare si de aici sa vina si succesul in cariera.

Poate primiti – cadou – o plecare intr-o minivacanta si o sa va luati de acolo o energie necesara sa munciti cu si mai mult spor.

FECIOARA

O sa va ocupati de treburile casnice mai cumparati lucruri noi, poate ati prins si niste reduceri si o sa va faceti timp si pentru voi, ca sa va simtiti mai bine pentru moral.

E cineva care insista sa lucrati impreuna dar nu acceptati voi cu una, cu doua, ca sunteti conservatori. Dar cine stie.

 BALANTA

Aveti de recuperat bani si bine ar fi sa mergeti pana la capat cu demersurile ca e un moment propice refacerii fondului bancar ca sa puteti pleca pe undeva in weekend.

Intrevedere cu cineva care va curteaza de ceva vreme, dar e inca tatonare, si o s-aveti timp sa va dumiriti daca mergeti impreuna, sau nu.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.