Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 17 septembrie 2022. Atentie Lei, Fecioare si Scorpioni

Sfatul zilei de sambata. Astrologul Pavel Globa spune ce trebuie sa faca fiecare semn al zodiacului pentru a avea succes sambata, 17 septembrie 2022.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul trebuie sa stea linistit si sa nu apara prea mult in public. In caz contrar, conflictul nu va fi evitat. Daca este posibil, plecati in afara orasului, in natura.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul ar trebui sa se relaxeze sau sa-si actualizeze garderoba. Mergeti la cumparaturi si nu faceti economii azi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii trebuie sa fie mai economici. Cumparati doar cele esentiale. Tine-ti finantele – vei avea nevoie de ele in curand. In plus, este important sa indepliniti promisiunile facute cuiva pentru a nu pierde autoritatea si increderea rudelor si prietenilor.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii trebuie sa-si asculte vocea interioara si sa nu fie suparati de lucrurile pierdute. Le vei gasi foarte curand.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii ar trebui sa fie mai atenti si loiali fata de ceilalti. Altfel, nu vei fi iertat. Arata dragostea prin actiuni, nu prin cuvinte.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele trebuie sa fie precaute cu finantele. Nu cumpara lucruri scumpe si renunta la orice investitie pentru moment. De asemenea, mancati corect si nu umblati prin cafenele.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta, daca este posibil, este mai bine sa minimizezi comunicarea. In caz contrar, risti sa spui ceva gresit si sa intri intr-un conflict.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii nu ar trebui sa inceapa nimic nou, sa amane proiecte mari pentru o alta zi. Ai grija de activitatile si sarcinile tale zilnice. Petreceti mai mult timp si aveti grija de familie si prieteni.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii trebuie sa se relaxeze si sa uite de afaceri cel putin pentru o zi. Nu ezita sa iei de lucru acasa. Mai bine petreci timp cu familia ta.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii trebuie sa faca doar ceea ce le place si le aduce inspiratie si placere. Principalul lucru este sa mentineti confortul interior. Tine banii si planurile cu tine.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii ar trebui sa fie rabdatori si intelepti. Nu luati initiativa, ci luati pozitia de observator.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii sa fie deosebit de atenti atunci cand completeaza documentele. In caz contrar, greseala va fi prea scumpa pentru tine. Seara, asteptati-va la vesti importante, dar nu va grabiti sa le folositi. Ganditi-va cu atentie la cum sa folositi corect aceste informatii.