Horoscop pentru weekendul, 17 si 18 septembrie 2022. Se schimba MACAZUL. Surprize mari pentru trei zodii

Horoscop 17 – 18 septembrie. Astrologul Alena Grig ne spune cum weekendul pentru fiecare zodie.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Cel mai bine este ca Berbecul sa stea acasa si sa nu faca nimic. Relaxeaza-te, odihneste-te, dormi. Nici macar nu trebuie sa incerci sa faci ceva important sau sa rezolvi o problema serioasa, tot nu vei reusi. De asemenea, nu este un weekend potrivit pentru activitati in aer liber.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul nu ar trebui sa ia decizii importante in acest weekend. In plus, acestea sunt doua zile nefavorabile pentru achizitii mari. Cea mai buna idee este sa petreci weekendul intr-o companie placuta si intr-o atmosfera relaxata. Mergeti la fitness, faceti o plimbare in parc.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In niciun caz nu mergeti la sport si la cumparaturi. Activitatea fizica poate aduce unele probleme de sanatate, iar achizitiile vor fi costisitoare si de proasta calitate. Mai bine ai grija de problemele de planificare si gospodarie. La final, fa o curatenie generala.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii au un weekend minunat. O idee grozava ar fi sa il petreci in cercul familiei si prietenilor. Mutati toate activitatile si excursiile planificate anterior in weekendul urmator.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii trebuie sa isi faca timp in acest weekend pentru a se intalni cu prietenii. Mergeti cu ei in natura, daca vremea o permite, sau stati intr-o cafenea confortabila. Duminica primesti vesti vesti bune.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele trebuie sa se ocupe de treburile casnice, sa faca o curatenie generala, sa aranjeze garderoba, sa ia lucruri de iarna. Scoate din casa lucrurile vechi si lucrurile pe care cu siguranta nu le vei mai purta. Hainele lipsa pot si trebuie cumparate. Asa ca nu ezitati sa mergeti la cumparaturi.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Este mai bine ca Balanta sa nu citeasca stirile in acest weekend si sa nu obtina informatiile care lipsesc. Cu cat stii mai putin, cu atat dormi mai bine. Limitati chiar si comunicarea. Mai multe emotii pozitive si liniste sufleteasca. Lasa aceste doua zile sa devina o izolare temporara de lumea exterioara imperfecta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii nu vor fi in cea mai buna dispozitie. Pentru a remedia situatia, mergeti la cumparaturi, rasfatati-va, actualizati-va garderoba. De asemenea, puteti planifica o intalnire placuta cu prietenii.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorule, in acest weekend, poti face orice iti doreste inima ta. Cu toate acestea, limitati activitatea fizica. Intrerupeti chiar si antrenamentele planificate. Riscul de ranire este crescut.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor trebui sa faca curat in casa, oferindu-le fiecaruia rolurile si responsabilitatile. Va fi un weekend conflictual, asa ca incercati sa evitati discutiile contradictorii.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii trebuie sa faca o alegere dificila si sa ia o decizie responsabila. Pentru a nu gresi, asculta-ti intuitia si gsndeste la rece. In plus, este foarte important sa fii cat mai obiectiv posibil.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii trebuie sa aiba grija de sanatatea lor, mai ales sambata. Duminica mergi mai bine in aer liber, plimba-te in parc. Daca vremea nu va permite sa faceti acest lucru, atunci ramaneti acasa si urmariti serialul preferat.