Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 14 septembrie 2022. Atentie Tauri, Sagetatori si Pesti

Sfatul zilei de 14 septembrie 2022. Astrologul Pavel Globa sfatuieste toti nativii sa fie atenti la micile detalii. Vezi ce sfat are pentru zodia ta.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul ar trebui sa dea dovada de caracter si sa fie deosebit de atent la drum – exista riscul de ranire.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Astrele ii sfatuiesc pe Tauri sa nu se retraga in ei insisi si sa arate sinceritate si prietenie fata de ceilalti. Fii atent la micile detalii..

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii in aceasta zi trebuie sa faca pace cu cei cu care sunt certati – o piatra va cadea din sufletul tau. Incercati sa ganditi pozitiv si sa comunicati cu oameni veseli.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii nu ar trebui sa mearga la cumparaturi si sa faca cumparaturi. Pastreaza-ti banii cu tine astazi. Angajati-va in auto-imbunatatirea spirituala, precum si in yoga sau meditatie. Petrece mai mult timp in singuratate.

Leu (23 iulie – 22 august)

In aceasta zi, Leii ar trebui sa se ocupe de problemele familiei si de treburile casnice. Petreceti mai mult timp cu familia si prietenii.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele trebuie sa aiba grija de propria lor sanatate. Poate ca este timpul sa-ti faci un control, sa fii supus unui examen medical. Implica-te in prevenire.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Este mai bine ca Balanta sa evite comunicare astazi. Petrece mai mult timp singur. Atentie, risc de ranire crescut.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru a obtine succesul, Scorpionii trebuie sa se concentreze pe sarcinile principale si sa nu piarda timpul si energia cu lucruri secundare si neimportante. Fii cat mai atent in problemele financiare.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii trebuie sa-si controleze emotiile si cuvintele pentru a nu provoca conflicte. Fii retinut si echilibrat, politicos si pastreaza distanta.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pe 14 septembrie, Capricornii trebuie sa evalueze obiectiv complexitatea si accesibilitatea sarcinilor si proiectelor. Nu este nevoie sa ignoram obstacolele si provocarile. Evitati locurile aglomerate pentru a evita conflictele.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii trebuie sa-si planifice clar ziua si fiecare proiect. Pentru a nu va deranja echilibrul interior, nu acordati atentie unor lucruri marunte. Petreceti mai mult timp in aer liber.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii nu ar trebui sa intre in discutii. Nu-i convinge pe altii de ceva si nu incerca sa te impui. De asemenea, fii aproape de oameni experimentati si influenti – vei avea nevoie de ajutorul lor in curand.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.