Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 6 noiembrie 2023. Surprize pentru trei zodii.

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa sfatuieste toate semnele zodiacale sa aiba rabdare. Atentia va ajuta foarte mult la rezolvarea oricaror probleme. Sunt probabile intarzieri in afaceri, dar nu va faceti griji.

BERBEC

Pune-te mai mult in locul partenerului de viata inainte sa arunci cu tot felul de etichete sau acuzatii pe care stii foarte bine ca nu le poti proba. Numarul norocos al zilei: 5.

TAUR

Pentru tine ziua de azi e numai buna sa incepi sa faci sport. Miscarea nu strica niciodata. Nu te expune la riscuri inutile, poti face greseli grave. Numarul norocos al zilei: 13.

Publicitate

RAC

Fii atent la oamenii cu care intri azi in contact, pentru ca unul din ei are un rol sau poarta un mesaj cu totul special pentru tine si pe care merita sa-l asculti si sa-l pui in practica urgent, pentru ca e colacul tau de salvare. Numarul norocos al zilei: 5.

GEMENI

Tot ce ai realizat pana acum se poate schimba intr-o clipita daca nu esti suficient de atent. Numarul norocos al zilei: 2.

LEU

Consideri ca acum detii toate informatiile necesare si ca nu mai are rost sa astepti, dar nu te grabi la rezultatele finale. Ia-o pas cu pas, pentru ca evolutia acestui proiect va fi extrem de lenta, dupa principiul incetul cu incetul se face otetul. Numarul norocos al zilei: 9.

FECIOARA

Iubirea cere efort din partea ta, deci, daca ai cucerit pe cel care ti-a furat inima, nu te culca pe laurii victoriei, crezand ca relatia va merge de acum de la sine. Numarul norocos al zilei: 3.

BALANTA

Pornesti pe un drum nou si asta te bucura foarte tare. Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample. Numarul norocos al zilei: 2.

SCORPION

Valtoarea sentimentala in care esti prins te poate pune in pericol, dar este singura cale prin care mai poti scapa de de stresul cotidian. Astrele te sfatuiesc sa fii mai intelegator cu persoana iubita. Numarul norocos al zilei: 7.

SAGETATOR

Si tu iti deschizi sufletul in fata unei persoane nepotrivite. Incearca sa intelegi ca nu toata lumea este asa cum crezi tu. Numarul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN

Modul in care vrei sa te retragi dintr-un cerc de amici poate trezi suspiciuni. Ai grija ce lasi sa se interpreteze. Numarul norocos al zilei: 18.

VARSATOR

Dar din dar se face Rai, asa ca ofera din putinul tau daca e nevoie doar de atat sa faci pe cineva fericit. Numarul norocos al zilei: 6.

PESTI

Provoci debusolare in jurul tau. Este bine sa te joci uneori cu mintea celorlalti, dar ai grija pana unde intinzi coarda. Numarul norocos al zilei: 3.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.