Horoscop special cu Neti Sandu. Curg vestile bune pentru aceste zodii.

Horoscop 5 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din zodiac.

Horoscop special– BERBEC

Poate o sa faceti cunostinta cu cineva care e pe lungimea voastra de unda si o sa se poata ajunge si la casatorie daca totul o sa mearga bine.

V-ati putea orienta spre alt serviciu, daca se vor intruni conditiile la care nu vreti sa renuntati, desi, pe ici pe colo mai puteti ceda.

Publicitate

Horoscop special – TAUR

Or sa apara niste oameni care vor s-aveti activitati comune si o sa va bucurati de succes c-o sa fie munca, nu gluma si vin si recompensele.

O sa vreti sa va asezati si voi la casa voastra si poate va imprumutati la banca sa va cumparati o locuinta.

Horoscop special – GEMENI

O veste buna de la cineva caruia-i e dor d voi si poate faceti cumva sa va-ntalniti – la voi, la el, ea, si o sa gasiti cea mai buna varianta.

Se incearca, de ceva vreme, cooptarea voastra intr-un proiect care v-ar aduce notorietate, poate e ceva care se cauta, prinde la public.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special – RAC

Se poate sa faceti niste achizitii pentru casa si sa va gestionati banii sa v-ajunga si pentru o plecare la sfarsit de saptamana intr-o companie agreabila.

Poate va invita niste rude sau prieteni la casuta lor dintr-o statiune turistica si o sa va faceti timp in weekend.

Horoscop special – LEU

Lucrurile va ies usor la scoala, poate va ocupati si de scoala copiilor si o sa va situati in topul unui clasament, poate fi momentul vostru de vizibilitate.

O reusita – se-ntampla ceva care sa va puna in valoare, vi se recunosc niste merite si o sa va creasca, o sa vedeti, cota valorica.

Horoscop special – FECIOARA

Vin ceva mai multi bani in perioada asta si o sa va dati interesul sa acoperiti toate acele cheltuieli legate de casa si sa va puteti plimba un pic.

Poate v-ati decis sa va luati o casa, ori o masina – depinde acum de buget si de ce s-a hotarat in consiliul de familie.

Horoscop special– BALANTA

Vine o rasplata de la munca depusa cu ceva timp in urma si o sa va bucurati de aprecierea unor oameni a caror parere conteaza si o sa munciti cu spor in continuare.

E agitatie mare la voi, pare sa fie de lucru non stop, mai apar si impedimente, mici incurcaturi, dar le rezolvati pe toate.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.