Horoscop cu Neti Sandu. Vestile sunt bune. Trei zodii au parte de reusite pe mai multe planuri.

Horoscop 4 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Sunt cativa oameni de afaceri care va curteaza sa intrati in echipa lor ca sa va combinati la niste proiecte, mai pretentioase si n-o sa ziceti nu.

Vi se vor semna niste acte si puteti deveni proprietari – poate va luati casa, ori masina si o sa fiti stapani pe situatie.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Poate va dati acceptul pentru o activitate suplimentara la slujba si o sa va fie platita munca, deci merita, totul e sa va dozati eforturile sa faceti fata obligatiilor.

Poate va gasiti ceva de facut in particular si o sa va destindeti, c-o fi hobby, o sa practicati un sport.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Voi puteti ajunge la un echilibru sufletesc si sa incepeti proiecte noi, ori sa va gasiti pe cineva cu care sa faceti echipa in viata de zi cu zi.

Vi se da castig de cauza intr-o chestiune amicala, poate l-ati contrazis pe un prieten, ati pus pariu si ati castigat voi.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Poate apelati la rezervele familiei ca sa va reamenajati interiorul, sa faceti niste modificari , ca sa va simtiti, cu totii, si mai confortabili la oi acasa.

E o perioada favorabila studiului, puteti sustine si examene, interviuri si sa fie, normal, cu succes.

Horoscop cu Neti Sandu– LEU

O sa aveti rezultate de tot cu grupul de colegi, sau de prieteni cu care desfasurati diferite activitati si o sa urcati in clasamentul invingatorilor.

O reusita dupa mai multe incercari si o sa va consolidati un statut – luati o diploma, deveniti proprietari, sau titulari pe un post.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Va ocupati de acele lucruri migaloase pe care le-ati tot amanat si o sa va bucurati de aprecieri din partea unor oameni care asteptau sa-i serviti, sa le veniti in ajutor.

Poate acceptati o munca in plus si de aceea o sa luati mai multi bani, sau vi se mareste salariul, ori luati o prima.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Apar noutati si o sa va puneti mintea la contributie sa gasiti solutii, sa va reinventati, ca sunteti plini de idei si de strategii.

O sa se rezolve o problema legata de bani si o sa va puteti misca, zilele astea cu lejeritate, sa plecati pe undeva in weekend.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.