Sfatul astrologului Pavel Globa pentru inceputul de saptamana. Zodiile avertizate de astre

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa spune ca cel mai bun mod de a-ti abandona propria agresiune si de a te proteja de agresiunea celorlalti este sa ramai acasa. Ziua este, de asemenea, favorabila pentru tranzactiile financiare de orice complexitate.

Berbec

Este necesar sa incepeti implementarea urmatorului proiect numai daca toate vechile „conturi” sunt inchise. Daca cel putin un caz este blocat, nu vor fi utile inovatiile.

Taur

Urmarind doua „iepuri” in acelasi timp, riscati – in deplina conformitate cu binecunoscuta zicala – sa nu prindeti nimic, deci trebuie sa decideti ce si pentru ce veti face.

Gemeni

Orice idei – chiar si cele mai fantastice -, exprimate astazi, vor avea sansa de a fi puse in practica, de aceea este necesar, fara a fi modest, sa le prezentati judecatii colegilor si superiorilor.

Rac

Nu trebuie sa crezi ca o persoana apropiata a facut ceva rau. Poate vei deveni singurul care il va sustine intr-o situatie dificila de viata.

Leu

Nu trebuie sa faceti glume proaste fata de alte persoane. Este posibil sa nu se prinda si va crede ca-l jigniti.

Fecioara

In raport cu o persoana draga, este necesar sa arati toleranta. Nu pune la suflet tot ce iti spune cu ostilitate si vei putea pastra pacea in casa si armonie in relatia cu jumatatea ta.

Balanta

Pentru cei care au visat mult timp la o achizitie mare, astrele iti recomanda sa te grabesti. Astazi o astfel de decizie iti va aduce succes.

Scorpion

Cu cat spui mai putin astazi, cu atat mai bine. Orice cuvant rostit in febra momentului sau in graba, poate fi folosit ulterior impotriva ta, asa ca ar trebui sa fii atent.

Sagetator

Pentru a pune in aplicare un proiect important la care visezi de mult, ai nevoie de o echipa de oameni cu aceeasi idee, deci nu ar trebui sa-l incepi pana nu primesti sprijinul colegilor tai.

Capricorn

Este necesar sa abordam cu atentie fiecare decizie. Ziua de astazi nu este prielnica proiectelor noi. Mai asteapta putin.

Varsator

Fii tolerant cu oamenii din jurul tau si lasa-le dreptul la propria lor opinie, iar tu insuti vei fi surprins de cat de usor iti va fi sa comunici cu ei.

Pesti

Este mai bine sa refuzati comunicarea – atat profesionala, cat si personala – in aceasta zi.