Multa lume a fost uluita de faptul ca Nelu Curca s-a calugarit. Actorul din serialul „La Bloc” rupe tacerea si spune care este de fapt adevarul: „Atunci am primit canon…”

Mihai Coada, cunoscut pentru personajul Nelu Curca din serialul „la Bloc” a rupt tacerea si a spus adevarul despre cum s-a schimbat viata lui dupa ce s-a retras de la TV si a ales calea religiei.

Actorul a vorbit despre viata sa intr-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Desi schimbarea s-a petrecut in urma cu multi ani, pentru toti a ramas o enigma cum de la un Nelu taximetrist, bisnitar, bucuros ca bea o bere si doritor de femei, a ajuns intr-o asftel de sfera. Tocmai de aceea, actorul a fost vizitat de jurnalistii de la click.ro, care l-au mai intrebat de sanatate, ganduri si planuri. Asadar, dat fiind ca iesirea sa din scena a avut in prim-plan zvonul cum ca s-a calugarit, adevarul este altul.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Care este adevarul din spatele alegerii sale?

“Nu m-am calugarit, chiar daca am imbracat rasa la strana. Acum vreo 10 ani, domnul Dan Puric ne-a chemat sa cantam cu corul de la manastire in spectacolele de la sala Rapsodia, din Bucuresti. Ca sa nu aparem pe scena oricum, ne-au confectionat rase de la Manastire. Si atunci am primit canon, ca atunci cand suntem la strana sa fim imbracati in rasa. Aici particip doar la o parte din activitatile manastirii, vin la slujbe, duminica si in sarbatorile religioase.

Nu am un nume pentru ca nu sunt inchinoviat (n.r. – nu a depus juramantul). Daca as fi primit macar statutul de frate sau rasofor, atunci intr-adevar era altceva. Dar eu am familia in Ploiesti, sunt casatorit, am un baiat si o fata si doua nepotele. Una de 6 ani si una de 4, Bianca Maria si Sofia Maria, care se uita si ele la serial in reluare, cum o fac si alti copii, si nu le vine sa creada cat de mare este diferenta intre ce vad la tv si ce au in fata. Fetei mele i s-a nazarit la un moment dat sa faca teatru si am sfatuit-o sa nu se apuce. A facut finante-banci, n-a vrut sa aiba sef si si-a facut un restaurant. Iar baiatul e IT-ist, e o pasiune mare. Amandoi sunt bine”, a declarat Mihai Coada, care isi petrece aproape tot timpul la Manastirea Turnu.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.