Sfatul astrologului Pavel Globa pentru 18 septembrie 2022. Atentie Berbeci, Varsatori si Pesti

Duminica, 18 septembrie 2022, ar trebui sa faceti ultimele retusuri treburilor voastre, sa le finalizati in cele din urma si, in sfarsit, sa va dedicati timp odihnei. Relaxati-va si petreceti o seara cu familia, sau chiar mai bine – departe de oras. Soferii trebuie sa fie precauti in timpul conducerii. Un astfel de sfat pentru aceasta zi a fost dat de celebrul astrolog Pavel Globa.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Nu incerca sa convingi pe cineva de ceva. Fiecare trebuie sa aiba propria parere.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Ia-ti mai in serios responsabilitatile, atat profesionale, cat si casnice. Nu poti pune totul pe umerii altcuiva.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Fii increzator in tine in timp ce te indrepti spre obiectivele tale. Nu te indoi de puterile si abilitatile tale. Dupa-amiaza, fii atent la propria sanatate.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Urmati regulile si respectati limitele celorlalti. Seara, arata mai multe sentimente si grija fata de sufletul tau pereche. Nu va fie teama sa va aratati emotiile sincere.

Leu (23 iulie – 22 august)

Dimineata, nu stati acasa – intalniti, discutati. Petreceti seara in compania persoanei dragi, aranjati o cina romantica sau, daca vremea o permite, faceti o plimbare in parc.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Evalueaza-ti capacitatile in mod obiectiv si realist. Evitati cheltuielile excesive si inutile, revizuindu-va bugetul. Petreceti seara cu familia si prietenii.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Angajati-va in planificare si formati abilitati profesionale. De asemenea, este timpul sa incepi dieta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Aduceti claritate in relatiile personale, rezolvati problemele, dar fara scandal, ci vorbind inima la inima.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Actionati conform planului si nu va abateti de la el nici macar un pas. Contati pe sprijinul prietenilor in probleme dificile.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Bazati-va pe propria experienta si profesionalism. Dati dovada de integritate si diplomatie. Seara, relaxati-va cat mai mult posibil, de preferat cu prietenii.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

In prima jumatate a zilei, ai grija de cele mai importante lucruri, de finalizarea proiectelor care au fost incepute. Petreceti seara calm si asa cum doriti.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Muta ​​toate sarcinile importante si responsabile intr-o alta zi. In situatii dificile, dati dovada de retinere si calm. In chestiuni financiare, fii cat mai circumspect si econom posibil. In caz contrar, risti sa-ti irosesti toate economiile si mai este mult timp pana la sfarsitul lunii.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.