Serghei Mizil, revoltat dupa decesul lui Costel Corduneanu: „Toate televiziunile l-au numit interlop, nu au spus ca a…”

Costel Corduneanu a murit la aproape 54 de ani, din cauza unei probleme la inima.

Serghei Mizil , mesaj emotionant dupa moartea prietenului sau

Imediat cum a primit vestea ca prietenul sau a decedat, a postat un mesaj emotionant pe pagina de Facebook.

„O zi trista pentru mine, a murit Costel Corduneanu, un prieten bun si-un om cu caracter. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Serghei Mizil a facut si o declaratie pentru  WOWbiz.

„Noi am fost foarte apropiati. Ce m-a deranjat pe mine este ca toate televiziunile l-au numit interlop, nu au spus ca a avut o cariera sportiva de exceptie. Niciunul nu spune ca a fost olimpic. Toata lumea il numeste seful interlopilor, de unde seful interlopilor? Am fost foarte apropiati si imi pare tare rau, pentru ca era un caracter deosebit, un om foarte bun si in primul rand foarte tanar, 54 de ani.

Articolul continuă după reclame

Eu stiam ca e in spital, dar oricum ma asteptam sa scape. Avea probleme mari cu inima, a avut puse si niste aparate. Oricum, nu te bucuri ca iti moare un prieten. Normal, ar trebui sa merg la inmormantare, dar joc intr-un film acum al lui Bendeac si nu stiu cand scap cu filmarile. Prietenii nostri comuni se duc. A ramas un copil, o nevasta, asta e viata pana la urma.”, a spus Serghei Mizil,  pentru WOWbiz.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.