Seful NATO a facut nuntul: „Aliatii sunt gata sa ofere si mai mult”

Jens Stoltenberg, seful NATO a anuntat ca alianta poate furniza Ucrainei arme pentru razboiul cu Rusia timp de cativa ani, noteaza Reuters.

Secretarul General al NATO a refuzat sa comenteze despre sistemele de armament provenit din fiecare stat membru, dar a apreciat ca rezultatele armelor livrate pana acum Ucrainei sunt clare.

Publicitate

„Vedem si efectul acestor sisteme, arme, pe campul de lupta, in fiecare zi. Vedem toate blindatele rusesti distruse, vedem ca Ucraina are capacitatea de a dobori rachete si avioane rusesti”, a declarat Stoltenberg.

Publicitate

Aliatii sunt gata sa ofere si mai mult, precum si armament mai modern si mai greu”, a mai spus secretarul general al NATO.

Si secretarul general adjunct al Aliantei Nord-Atlantice, Mircea Geoana, a afirmat joi ca NATO va continua sa ajute Ucraina cu sprijin militar, dar si cu sprijin umanitar si financiar, pentru ca tara atacata de Rusia sa poata face fata razboiului.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.