SCANDAL urias in Parlamentul Romaniei! Imbranceli si injuraturi de nedescris: „Va mariti salariile”

Parlamentarii nu isi mai maresc salariile. De aceste cresteri vor beneficia doar alesii locali. Amendamentul a trecut cu 11 voturi impotriva, ale USR si AUR. Intre timp, la Camera Deputatilor este scandal urias. Partidele politice dau acum vina unele pe altele pentru majorarile decise la Senat.

Este scandal urias in comisia de Munca, acolo unde se modifica proiectul de lege prin care salariile demnitarilor ar trebui sa creasca de la 1 noiembrie. Desi au renuntat la majorarile lor, parlamentarii insista ca macar salariile primarilor sa creasca. In comisie sunt imbranceli si injuraturi de nedescris.

„Pentru a indrepta o eroare majora facuta de colegi la Senat, va rog sa acceptati ca membrii comisiei de munca sa se reuneasca si sa aiba mandat ferm din partea plenului Camerei Deputatilor de a elimina din lege cresterile salariale pentru parlamentari”, a spus Alfred Simonis, potrivit realitatea.net.

Publicitate

„Este o mare rusine ce s-a intamplat cu acel artificiu introdus de UDMR cu 10 minute inainte. Sa le fie rusine senatorilor care au trecut prin acel artificiu”, a spus George Simion.

„Ce am vazut mai devreme a fost festival al ipocriziei. AUR a votat la Senat pentru cresterea salariilor demnitarilor, la fel PSD, PNL si UDMR”, a spus Ionut Mosteanu de la USR.

„USR a fost singurul partid care a votat pentru pensii speciale, votul decisiv e aici, la Camera Deputatilor, lasati vrajelile cu senatul si amendamentul UDMR”, a spus George Simion.

„Omul care se viseaza presedintele Romaniei, se viseaza, stim cu totii, Simion, minte cu nerusinare, USR a votat intotdeauna impotriva pensiilor speciale”, a replicat Mosteanu.

George Simion a stins lumina in sala

„Faceti economie un pic! Pe romani ii puneti sa faca economie, nu v-ar fi rusine! i, dar poate va luam si scaunele”, a spus George Simion, dupa care a oprit lumina.

CU CAT CRESC SALARIILE ALESILOR LOCALI

Primarul Capitalei

12.168 de lei net, dupa majorare 13.455 de lei net (+1.280 de lei)

Primar Sector

11.115 de lei net, dupa majorare 12.285 de lei net (+1.170 de lei)

Primar municipiu mare

9.126 de lei net, dupa majorare 10.091 de lei net (+ 965 de lei)

Primar oras mare

7.312 de lei net, dupa majorare 8.073 de lei net (+761 de lei)

Primar comuna

6.142 de lei net, dupa majorare 6.727 de lei net (+585 de lei)

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.