Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan au ajuns la INML. Cadrele medicale au fost stupefiate de traumatismele suferite de impresara.

In seara zilei de vineri, in jurul orei 19.30, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au batut in plina strada si au ajuns la politie, internetul fiind plin acum de stiri si de imagini cu scandalul in care au fost implicati cei doi.

Laurentiu Reghecampf a fost la Institutul National de Medicina Legala pentru a fi examinat de medici dupa bataia din mijlocul strazii cu Anamaria Prodan. Antrenorul s-a ales cu un ochi vanat si, la botezul fiul sau a purtat o pereche de ochelari pentru a incerca sa ascunda semnale lasate de conflictul cu impresara. Si Anamaria Prodan a fost la Institutul de Medicina legala pentru a-si scoate certificat medico-legal care sa dovedeasca agresiunile. La iesire, a fost surprinsa schiopatand si cu mana in ghips.

La patru zile de la scandalul monstru petrecut in plina strada, Laurentiu Reghecampf a mers si el la INML, pentru a-si scoate certificat medico-legal in urma altercatiei cu inca sotia sa.

Publicitate

Anamaria Prodan a fost luni la IML sa-si scoata certificat medico-legal. Ea spune ca a suferit rani serioase in urma bataii primite de la Laurentiu Reghecampf. Ar fi vorba despre un picior rupt, umarul dizlocat, contuzii, dantura crapata si chiar coaste fisurate. Impresara ar urma sa se interneze intr-un spital. Chiar si cadrele medicale au fost stupefiate de traumatismele suferite de impresara.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.