Alerta METEO. Meteorologii anunta fenomene extreme: furtuni cu grindina – cele mai afectate judete.

Alerta METEO. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, o noua atentionare meteo de ploi si instabilitate atmosferica accentuata.

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 27 septembrie, ora 11:00 – 28 septembrie, ora 06:00

Publicitate

Fenomene vizate: ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferica temporar accentuata

Publicitate

Zone afectate: conform textului si hartii

In intervalul mentionat, in Banat, Oltenia, sudul Crisanei, vestul si sud-vestul Transilvaniei, vestul Munteniei si la munte vor fi averse, pe alocuri insotite, indeosebi in sud-vestul teritoriului, de descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina. In intervale scurte de timp, precum si prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 25…30 l/mp si izolat 40…50 l/mp.

Manifestari de instabilitate atmosferica vor fi si in restul teritoriului.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.