Saptamana viitoare va da peste cap vietile acestor zodii si nu se asteapta la asta

Saptamana 30 ianuarie – 5 februarie nu va fi prea glorioasa pentru femeile din aceste 3 zodii. Aceasta perioada care coincide cu sfarsitul retrogradarii lui Uranus in Taur si tranzitul lui Venus in zodia Varsator este de natura sa semene discordie in mai multe sfere ale vietii lor. Afla daca esti unul dintre ghinionistii saptamanii!

Configuratiile astrale din aceasta saptamana nu vor fi amabile cu unele semne zodiacale. De cele mai multe ori, ele vor fi dtresate si vor lasa emotiile sa preia controlul. Obstacolele, frustrarile si incertitudinile le-ar putea impiedica sa avanseze.

Publicitate

Ce semne zodiacale vor avea o saptamana grea?

Cele trei reprezentante ale urmatoarelor zodii se vor confrunta cu probleme in saptamana care urmeaza. Ele ar putea intampina unele turbulente in viata personala si profesionala pana la sfarsitul saptamanii.

Publicitate

Gemeni

O saptamana dificila se profileaza la orizont pentru femeia Gemeni. Ea ar trebui sa stea departe de oamenii care incearca in mod deliberat sa ajunga la ea sau sa-i perturbe planurile. In urma catorva neintelegeri, acest semn de Aer va avea adesea greutati sa-si atinga obiectivele in urmatoarele cateva zile. Astrele le sfatuiesc sa faca un pas inapoi si sa se protejeze pentru a evita eventualele tensiuni cu anturajul sau profesional sau personal. In plus, acest semn va trebui sa invete sa renunte si sa nu lase gandurile sa le saboteze relatiile.

Saptamana aceasta, femeia Gemeni ar trebui sa pastreze ca unica preocupare mentinerea echilibrului ei in mediul profesional. Desi poate face progrese bune, femeia Gemeni va avea mereu impresia ca este neinteleasa de cei apropiati. Prin urmare, ar trebui sa-si lase ideile de proiecte si noile sale metode de comunicare in asteptare pana pe 5 februarie pentru a le putea implementa in conditii mai bune.

Leu

Saptamana 30 ianuarie – 5 februarie nu va fi placuta pentru femeia Leu. Ar trebui sa fie foarte atenta in relatiile cu ceilalti. Cel mai bine este sa nu-si impartaseasca grijile sau secretele cu strainii sau noi cunostinte. Doar oamenii de incredere o vor putea ghida pe calea succesului. In aceasta saptamana, femeia Leu va putea dezvolta idei luminoase si pozitive pentru dezvoltarea afacerii sale si succesul proiectelor sale.

Dar este mai bine sa va faceti timp pentru a le prioritiza inainte de a le transforma rapid in actiuni. La nivel amoros, anumite miscari planetare ar putea intuneca si judecata femeii Leu. Cu toate acestea, trebuie sa continue sa-si urmeze intuitia pentru a face schimbarile necesare in viata personala. Si in timp ce compasiunea ei este admirabila in aceasta saptamana, femeia Leu nu ar trebui sa-i lase pe altii sa profite de bunatatea si grija ei. Aceste calitati ar putea, totusi, sa o ajute sa se reconecteze cu partenerul si sa creeze magia impreuna.

Varsator

Femeia Varsator ar putea simti o usoara scadere a motivatiei si a energiei in aceasta saptamana. Prin urmare, ea ar trebui sa se concentreze mai mult pe sanatatea ei in urmatoarele zile. Acest semn de Aer ar trebui intr-adevar sa faca mult efort in aceasta saptamana. Va trebui apoi sa ia o pauza pentru a-si recapata fortele si pentru a-si stabili noi obiective. Ca familie, astrele o incurajeaza sa se elibereze de gandurile negative si sa lase mai mult loc bucuriei.

Acest lucru o va ajuta sa se razgandeasca cu privire la mai multe probleme si sa treaca la un pas mai mare in viata ei amoroasa. Cu toti banii acumulati, acesta din urma va avea tot meritul sa-si cheltuiasca banii si sa-si satisfaca nevoi importante. Cu toate acestea, deseori ii va fi dificil sa-si prioritizeze nevoile, ceea ce poate duce la tranzactii pripite si achizitii excesive . De asemenea, trebuie sa ramana vigilent. Geloziile legate de gestionarea particulara a banilor sai ar putea crea unele turbulente in relatiile sale.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.