Incendiu puternic langa Bucuresti. Oamenii au primit mesaj RO-ALERT

Incendiu puternic la un depozit din Voluntari. Un incendiu de proportii a izbucnit, vineri, la un depozit din localitatea Voluntari. Pentru informarea populatiei a fost emis un mesaj Ro-Alert.

depozitul cuprins de flacari e un depozit de detergent, astfel ca misiunea pompierilor devine complicata, in conditiile in care materialul se poate aprinde si exploda.

Incendiu puternic in Voluntari, a fost emis mesaj RO Alert

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit in localitatea Voluntari. Suprafata afectata este de aprox 400 mp. Sunt degajari mari de fum. Au fost alertate 16 autospeciale de stingere, 3 autoscari, 2 echipaje pentru descarcerare, SMURD”, au transmis reprezentantii ISU.

Publicitate

”Pentru informarea si avertizarea populatiei privind degajarea de fum, a fost remis un mesaj prin sistemul RoAlert”, au completat autoritatile.

Momentan pompierii transmit ca nu exista victime: ”A fost realizat un dispozitiv de interventie pe laturile cladirii afectate de incendiu. Se lucreaza si pentru protejarea vecinatatilor. Nu sunt

victime”.

”Incendiu major cu degajari mari de fum produs la un depozit – zona Soseaua de Centura, Voluntari. Ocoliti/evitati zona. Lasati libere caile de acces pentru fortele de interventie.

Respectati recomandarile dispuse de autoritati”, se arata in mesajul Ro-Alert, care a fost transmis si in limba engleza.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.