Incendiu puternic langa Bucuresti. Oamenii au primit mesaj RO-ALERT

Incendiu puternic la un depozit din Voluntari. Un incendiu de proportii a izbucnit, vineri, la un depozit din localitatea Voluntari. Pentru informarea populatiei a fost emis un mesaj Ro-Alert.

depozitul cuprins de flacari e un depozit de detergent, astfel ca misiunea pompierilor devine complicata, in conditiile in care materialul se poate aprinde si exploda.

Incendiu puternic in Voluntari, a fost emis mesaj RO Alert

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit in localitatea Voluntari. Suprafata afectata este de aprox 400 mp. Sunt degajari mari de fum. Au fost alertate 16 autospeciale de stingere, 3 autoscari, 2 echipaje pentru descarcerare, SMURD”, au transmis reprezentantii ISU.

”Pentru informarea si avertizarea populatiei privind degajarea de fum, a fost remis un mesaj prin sistemul RoAlert”, au completat autoritatile.

Momentan pompierii transmit ca nu exista victime: ”A fost realizat un dispozitiv de interventie pe laturile cladirii afectate de incendiu. Se lucreaza si pentru protejarea vecinatatilor. Nu sunt

victime”.

”Incendiu major cu degajari mari de fum produs la un depozit – zona Soseaua de Centura, Voluntari. Ocoliti/evitati zona. Lasati libere caile de acces pentru fortele de interventie.

Respectati recomandarile dispuse de autoritati”, se arata in mesajul Ro-Alert, care a fost transmis si in limba engleza.