Rusii au bombardat un spital din orasul ucrainean Vuhledar! Sunt morti si raniti

Este dezastru in Ucraina dupa ce Putin a dat ordin de atac asupra Ucrainei.

In urma bombardamentului, un obuz  a lovit un spital din orasul Vuhledar, regiunea Donetk. Potrivit informatiilor, 4 persoane au fost ucise, iar altele au fost ranite.

Seful Administratiei Regionale de Stat Donetk, Pavlo Kyrylenko, vorbeste despre acest lucru.

Publicitate

„La Vugledar, trupele de ocupatie ruse au ucis 4 civili si au ranit 10 civili – obuzele invadatorilor au lovit spitalul local. Printre raniti se numara si 6 medici. Bombardarea a avut loc in jurul orei 11. Starea ranitilor este de severitate diferita”, a declarat seful Administratiei Regionale de Stat.

Lupte grele in regiunea Lugansk

„Fortele armate ale Federatiei Ruse au incercat in mod repetat sa treaca raul si sa patrunda in linia noastra de aparare. Invadatorii rusi au fost luati prizonieri.

Tancurile rusesti, vehiculele de lupta ale infanteriei si infanteriei ataca pozitiile trupelor ucrainene la periferia orasului Starobilsk . Ocupatorii incearca sa preia controlul asupra orasului, dar soldatii ucraineni le da o respingere potrivita invadatorilor. Unitatile antitanc ucrainene lucreaza asupra inamicului. In timpul luptei, doua tancuri rusesti si un transportor blindat de trupe au fost deja distruse”, au declarat autoritatile din Ucraina.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.