Regele Charles al III-lea, primul discurs dupa moartea Reginei: „Viata mea se va schimba”

Regele Charles al III-lea, noul monarh al Marii Britanii, a tinut primul discurs adresat natiunii britanice in urma decesului reginei Elisabeta a II-a.

„A facut sacrificii pentru datoria ei. In viata ei in serviciul public am vazut o iubire pentru traditie, dar si o imbratisare a progresului. Asa cum poate comfirma orice membru al familiei a combinat aceste calitati cu o caldura umana deosebita.

Iubita mea mama a fost o inspiratie pentru mine si pentru intreaga lume. regina Elisabeta a avut o viata bine traita a promis ceva si s-a tinut de promisiune.

Publicitate

Stiu ca moartea ei aduce multa durere pentru multi oameni si impartasesc aceasta durere dincolo de orice masura. Rolul si responsabilitatile monarhiei raman constante.

Articolul continuă după reclame

Este un timp al schimbarii pentru familia mea, contez pe sprijinul iubitei mele sotii, Camilla. Se va ridica la asteptarile noului sau rol.

Viata mea se va schimba pe masura ce preiau noile responsabilitati. Nu va fi posibil pentru mine sa ofer timp pentru organizatiile caritabile care conteaza foarte mult, dar se vor ocupa membrii familiei in care am incredere.

Fiul meu William va prelua responsabilitatile pe care le-am avut timp de cinci decenii. Sunt mandru de el si de Kate, noii printi de Wales. Vreau sa-mi exprim iubirea pentru Harry si Meghan, in timp ce isi construiesc o viata in Statele Unite.

Ofer cele mai sincere multumiri, din inima, pentru sprijinul acordat. Iubita mama, iti multumesc pentru tot. Fie ca ingerii sa-ti calauzeasca calea„, a spus Regele Charles al III-lea.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.