Regele Charles al III-lea, mesaj emotionant pentru William si Harry. Ce rol a primit fiul cel mare

Regele Charles al III-lea, noul monarh al Marii Britanii, si-a exprimat vineri, in prima sa alocutiune televizata ca suveran, „dragostea” pentru fiul sau Harry si sotia Meghan, un gest semnificativ catre cuplul care a avut o relatie tensionata cu restul familiei regale, relateaza agentiile internationale de presa.

„Vreau de asemenea sa-mi exprim dragostea pentru Harry si Meghan in contextul in care ei continua sa-si construiasca viata in strainatate”, a spus suveranul, ale carui relatii cu fiul sau mai mic s-au degradat foarte mult, potrivit presei britanice.

In acelasi discurs, Charles le-a acordat vineri titlurile de print si printesa de Wales fiului sau cel mare William si nurorii sale Kate, dand mai departe titlurile pe care el si raposata sa sotie Diana le-au detinut.

Publicitate

„Cu Catherine alaturi de el, noii nostri print si printesa de Wales vor continua sa inspire si sa conduca conversatiile nationale, ajutand la aducerea celor marginali in centru, acolo unde pot primi un ajutor vital”, a spus Charles al III-lea.

Charles, care a devenit print de Wales in 1958, a devenit in mod automat rege la moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, joi

Dupa anuntul mortii Reginei Elisabeta a II-a, biografia contului oficial de Twitter al lui Kate si William s-a schimbat in: „Contul oficial al Ducelui si Ducesei de Cornwall si Cambridge si al Fundatiei Regale, cu sediul la Palatul Kensington”. Printul William si Kate au detinut anterior titlul de Duce si Ducesa de Cambridge.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.