Psihiatrul criminalului din Arges rupe tacerea: „Unii pot sa spuna orice”

Medicul psihiatru al barbatului din Arges, care si-a ucis intreaga familie, a declarat la Antena 3  ca pacientul sau nu a fost niciodata violent.

”Acest caz era foarte bine monitorizat, pentru ca familia era tot timpul alaturi de el. El era un om foarte pasnic, m-am uitat in fisa, l-am interpretat de la inceput ca fiind un om slab, un om astenic si anxios, temator.

Ceea ce colegul meu descria ca posibilitate heterosuicid altruist este una dintre variante. Fereasca Dumnezeu, sigur ca te gandesti la orice, te gandesti si la faptul ca acesti oameni sunt foarte usor de manipulat. Foarte ciudat, cum sa poti tu, in doua case, in acelasi timp, sa faci astfel de nenorociri si nimeni sa nu reactioneze, fiind vorba de multi adulti.

Publicitate

O minte tulburata este imprevizibila

Foarte greu de spus de ce! E greu de spus ca ar fi realizat situatia sau din ce unghi o realiza. Noi nu putem sa cream un oprobriu public impotriva unui om foarte bolnav. Un om care nu stim cum a actionat, nu cunoastem circumstantele, nu am vazut dosarul de urmarire, noi nu stim decat ceea ce a putut scapa in mediul public. Sunt multe variante care pot fi luate in considerare pe o minte tulburata.

Va fi examinat de doi medici psihiatri, de un medic legist si probabil si niste psihologi. El trebuie foarte bine investigat. Unii pot sa spuna orice, si noi putem spune orice, si peste cinci minute sa spunem altceva. Toti suntem imprevizibili, cu atat mai mult o minte tulburata este imprevizibila”, a psihiatrul la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.