Pro Tv a facut marele anunt! Cea mai indragita emisiuni revine

Pro Tv a facut marele anunt!  Emisiunea Vocea Romaniei nu a mai fost prezenta pe micile ecrane doi ani. Trustul a anuntat ca emisiunea concurs va putea fi urmarita din nou in acest an.

Vocea Romaniei revine in grila de programe.

Pro TV nu a anuntat o data exacta a difuzarii emisiunii, dar mentioneaza ca noul sezon va fi unul exceptional.

Structura show-ului se pastreaza. Cei patru jurati de pe scaune ii asteapta sa urce pe scena pe cei care isi doresc sa faca primul pas spre o cariera muzicala.

Inscrierile pentru Vocea Romaniei au inceput deja

Cei care sunt interesati pot completa formularul de inscriere disponibil pe vocearomaniei.protv.ro.

„Un show care a scris istorie! Locul in care intoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas spre indeplinirea visului de o viata: de a fi cunoscut de o viata intreaga pentru modul in care canti!

Este Vocea Romaniei… si revine, in curand, la PRO TV!

Toti cei care iubesc muzica, cred in vocea lor si au increderea ca trebuie sa fie vazuti de intreaga tara sunt cautati! Cautarile au inceput deja pe vocearomaniei.protv.ro, iar cei care isi doresc sa fie ascultati pot completa formularul de inscriere.

Ca in fiecare sezon, sunt asteptati toti cei care au calitati vocale remarcabile si care isi doresc sa-si transforme visul de a canta in realitate.

Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, PRO TV promite un sezon ce nu trebuie sa fie ratat de catre pasionatii de muzica. Pe o scena incarcata de emotie si bucurie, cu patru scaune ce abia asteapta sa fie ocupate si cu butoane ce vor sa fie apasate pentru a porni intoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de exceptie!

Inscrie-te pentru sezonul 10 Vocea Romaniei, vino la preselectii si cucereste o tara intreaga cu timbrul tau vocal fantastic si cu abilitatea de a face spectacol!

Sunt asteptati toti cei care au calitati vocale remarcabile si isi doresc sa isi duca pasiunea la un alt nivel”, scrie vocearomaniei.protv.ro