Printul Harry, umilit total de Regele Charles. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Ducele de Sussex, Printul Harry, a fost „profund socat” de respingerea publica „brutala” si „dureroasa” din partea tatalui sau, Regele Charles. Acest incident a avut loc in timpul recentei sale vizite la Londra, potrivit tabloidelor britanice care analizeaza pe toate fetele aceasta vizita.

Conform relatarilor, Harry a fost afectat de refuzul tatalui sau de a se intalni cu el. Aceasta situatie a fost deosebit de dureroasa pentru Harry, deoarece „toata lumea stie adevaratul motiv pentru care a fost tratat astfel”, scrie Mirror.

Surpriza pentru cei care sperau intr-o reconciliere

Un autor regal a sugerat ca refuzul Regelui Charles de a-si vedea fiul a fost o lovitura „dureroasa” pentru Ducele de Sussex. In timpul vizitei recente la Londra pentru a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus, Harry nu a primit primirea calduroasa la care spera.

Publicitate

In ciuda speculatiilor recente privind o posibila reconciliere intre tata si fiu, atitudinea Regelui Charles i-a surprins pe cei care sperau intr-o impacare definitiva.

Pentru a clarifica situatia, echipa Printului Harry a emis o declaratie.

„Ca raspuns la numeroasele intrebari si la speculatiile continue privind o intalnire intre duce si tatal sau in timp ce Harry se afla in Marea Britanie saptamana aceasta, din pacate, putem preciza ca nu va fi posibila din cauza programului complet al Majestatii Sale”, a declarat un purtator de cuvant al Printului Harry.

„Ducele intelege angajamentele tatalui sau si alte prioritati ale Regelui si spera sa-l vada in curand”, se spune in comunicat.

Interpretarile expertilor regali

Desi comunicatul pare clar, expertii regali l-au interpretat diferit. Comentatorul si autorul regal Tom Quinn a declarat pentru „The Mirror” ca Harry este profund afectat de faptul ca a fost respins atat de public de tatal sau, mai ales ca multi au crezut ca vizita lui la Londra va ajuta la refacerea relatiei.

Articolul continuă după reclame

Tom Quinn a declarat:

„A fost profund socat de refuzul direct al tatalui sau de a-l vedea chiar si pentru o clipa. De data aceasta, respingerea a fost deosebit de dureroasa, deoarece a fost publica. Harry a dat o declaratie spunand ca a inteles de ce tatal sau a facut asta, sub pretextul ca nu are timp.

Dar toata lumea stie ca adevaratul motiv nu a avut nimic de-a face cu programul sau incarcat.

Harry a petrecut trei zile la Londra si se pare ca ar fi fost cazat la un hotel, dupa ce nu i s-a permis sa stea in resedinta familiei regale.

Potrivit The Times, ducele de Sussex a formulat o „cerere” pentru a-si vedea tatal, deoarece protocoalele regale cer sa faca asta in prealabil cu 28 de zile. Cu toate acestea, surse de la Palatul Buckingham au sustinut ca Harry „s-a razgandit” cu privire la sederea intr-una dintre resedintele regale din Londra si nu a cerut sa-si intalneasca tatal.

Excluderea de la petrecere

In timp ce Harry se afla la Londra, Regele Charles avea un program incarcat, gazduindu-l pe prim-ministrul Rishi Sunak pentru audienta saptamanala si vizitand o cazarma militara.

De asemenea, a organizat o petrecere in gradina Palatului Buckingham, la care Harry nu a primit o invitatie.

Ducele de Sussex a fost in Londra fara Meghan Markle si cei doi copii ai lor, Printul Archie si Printesa Lilibet.

Reactia lui William la vizita in Nigeria

Pe de alta parte, ziarul New York Post a raportat ca Printul William ar fi fost „foarte furios” din cauza calatoriei lui Meghan si Harry in Nigeria.

Printul Harry, insotit de Meghan Markle, a efectuat recent o vizita in stil regal in Nigeria, desi s-au retras din statutul de membri ai familiei regale in 2020.

Autorul si expertul regal Tom Quinn a declarat pentru The Mirror ca vizita cuplului „a confirmat cele mai mari temeri” ale familiei regale si i-a infuriat pe Printul William si pe Regele Charles.

„Tot ce te-ai putea astepta de la o vizita regala oficiala a fost acolo – receptii, vizitele la scoli si organizatii de caritate, la soldatii raniti si la persoanele cu handicap”, a spus el. „Se spune ca Charles este mai suparat decat l-a vazut cineva vreodata”, a declarat acesta.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.