Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii isi schimba soarta. Vor avea castiguri cat pentru doua vieti

Horoscop 20 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de saptamana.

Horoscop special cu Neti Sandu- BERBEC

Apare cineva care va scoate dintr-o incurcatura si o sa puteti rezolva si alte treburi importante, ca s-au adunat cam multe pe capul vostru si o sa rasuflati usurati.

O sa faceti rost de mai multi bani, ca oferte de colaborare vor fi, trebuie doar sa alegeti ceva care sa vi se potriveasca.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Lumea se aduna in jurul vostru sa va sustina o initiativa, sa va si scuteasca de niste obligatii care v-ar stoarce de energie si o sa va puteti cultiva activitatea.

Vin bani, parca dintr-o sursa colaterala si o sa va asigurati ca ii tineti in cont pana o sa plecati in concediu.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O sa puteti da drumul proiectelor pe care le-ati inceput mai demult si o sa reusiti sa atrageti de partea voastra niste oameni care vor face echipa cu voi la treaba.

Semne bune in sfera sentimentala si o sa rescrieti o pagina din romanul vostru de dragoste ca sa fiti fericiti.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Intrevedere cu cineva care vine cu o oferta de job si care s-ar putea sa va convina ca se plateste mai bine, dar vedeti daca va indurati sa faceti o schimbare.

O sa va puteti lua banii pe care i-ati revendicat cine stie de cand si abia acum vi-i puteti insusi.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

E posibil sa candidati pentru o functie si sa castigati postul respectiv, chiar si din oficiu si sa fie o foarte buna recompensa pentru voi, ca meritati.

Poate primiti un voucher, o prima, un titlu, o diploma, sau doar multumiti pentru felul in care ati muncit.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Se poate sa primiti o invitatie sa plecati pe undeva in strainatate poate si cu treaba, dar si la distractie, in vizita la prieteni, sau in vacanta.

O sa puteti definitiva niste acte si sa va recuperati bani, bunuri, sa va puteti angaja undeva daca tot ati absolvit niste scoli inalte.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Aveti ganduri mari cu scoala, poate va inscrieti la un masterat ca sa va specializati intr-un domeniu, poate plecati in strainatate sa si lucrati, sa si invatati.

O veste buna, ca vine cineva de care va era dor si o sa va faceti planuri ca sa petreceti mai mult timp impreuna.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.