Primul judet din Romania care a intrat in scenariul rosu

Romania a intrat in valul 5 al pandemiei de coronavirus. In prezent numarul cazurilor de infectare cu COVID-19 este in crestere. Iata si primul judet care a intrat in scenariul rosu.

Primul judet din tara care a intrat in scenariul rosu

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca avem deja primul judet din Romania care a intrat in scenariul rosu, deoarece s-a depasit incidenta de 3 la mie.

Cluj este primul judet care a intrat in scenariul rosu in valul 5 al pandemiei, rata de infectare inregistrata fiind de 3,44 la mia de locuitori.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Cate persoane s-au infectat in ultimele 24 de ore cu COVID-19

In ultimele 24 de ore au fost inregistrate 4.104 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 608 mai putin decat in ziua anterioara.

239 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada mai mare de 180 de zile dupa prima infectare.

In total, pana astazi, 10 ianuarie, pe teritoriul Romaniei au fost inregistrate 1.848.641 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 14.468 sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada mai mare de 180 de zile dupa prima infectare.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.