Petre Roman, in lacrimi la capataiul Mioarei Roman: „A fost un moment unic”

Petre Roman a fost foarte afecta de moartea fostei sotii. Fostul prim ministru nu a fost in stare sa o priveasca pe Mioara Roman pentru ultima data.

Mioara Roman a trecut in nefiinta in urma cu cateva zile, dupa ce a suferit un stop cardiac. In ultima perioada, mama Oanei Roman a avut de infruntat tot mai multe probleme de sanatate, iar acum si-a dat ultima suflare in azilul din Snagov, unde era internata.

Petre Roman, devastat de durere langa sicriul Mioarei Roman

Trupul neinsufletit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfantul Gheorghe Nou. Ceremonia funerara va avea loc la aceeasi biserica, astazi, 26 februarie, la ora 14:00. Inmormantarea va avea loc dupa slujba, la cimitirul Reinvierea, situat pe strada Reinvierii nr.4, conform declaratiilor Oanei Roman. La patul de moarte al Mioarei Roman a aparut si Petre Roman, care parea profund afectat de trecerea in nefiinta a fostei sale sotii. Conform Gabrielei Lucutar, responsabila de organizarea funeraliilor Mioarei Roman, Oana si Catinca Roman s-au bucurat sa-l vada pe tatal lor. De asemenea, aceasta a mentionat ca Petre Roman nu a putut sa-si priveasca fosta sotie pentru ultima oara.

Publicitate

„Oana si Catinca s-au bucurat foarte mult ca a reusit sa vina (n.r. Petre Roman).

Articolul continuă după reclame

Au plans, s-au imbratisat, a fost un moment unic. Capacul este inchis. Ea este foarte frumoasa. Domnul Petre Roman nu stia daca se se uite, sa nu se uite, sa o priveasca, si a hotarat ca in acest moment sa nu se uite. Se vedea ca e un moment greu pentru dansul. Asteapta momentul ca probabil maine sa o vada, nu cred ca era pregatit pentru asta”, a spus Gabriela Lucutar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman, pentru Antena 3.

Petre Roman, primele declaratii dupa moartea fostei sale sotii

„Imi pare rau ca s-a dus dintre noi, dar ea o lunga perioada s-a luptat cu o boala grea. A facut-o cu personalitatea pe care o avea. Era un om foarte puternic, foarte inteligent si foarte pregatit. Era o persoana foarte culta. A facut mult bine in viata ei. A oferit sprijin oricui. A fost un profesor absolut remarcabil si sunt convins ca sunt foarte multi oameni tineri, si nu numai, au deprins foarte multe lucruri de la ea. A fost greu pentru ea. S-a luptat mult cu boala si sunt sigur ca Dumnezeu o ia sa o odihneasca”, a spus Petre Roman, pentru Antena Stars.

Oana Roman a dat vestea trista

„Drum lin in lumina, mama mea buna si frumoasa. Ingerii sa te vegheze si sa povesti tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt iti datorez. Multumesc, mamica, pentru tot. Te iubesc si te voi iubi mereu. Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace”, a scris Oana Roman pe retelele sociale.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.