Pe David Popovici il stie o lume intreaga, dar iata cine este femeia care i-a dat viata

David Popovici este dublu campion mondial la inot insa in spatele performantei sale impresionante sta familia care l-a sprijinit foarte mult pe acest drum dificil. Mama lui David l-a crescut cu foarte mare grija atat la alimentatie cat si la medicamentele si vitaminele de care a avut nevoie.

Mama lui David Popovici a lucrat timp de mai multi ani in domeniul asistentei sociale. Insa, la un moment dat, a urmat si cursuri de ofiter anti-doping pentru a intelege exact prin ce mecanisme va trece fiul sau in procedurile din domeniu.

Publicitate

„Mama lui David a facut si cursul de ofiter control doping, doar ca sa cunoasca procedurile, sa poata sa previna orice eroare in procesul de pregatire. Daca ar vrea, ar putea participa la controalele ANAD, la recoltari, dar nu in natatie sau la clubul Dinamo, unde activeaza fiul sau”, a declarat Gabriela Andreiasu, director general ANAD, potrivit GSP.

„Faptul ca parintii lui David Popovici s-au ingrijit in detaliu de sanatatea baiatului, a fost confirmat chiar si de Cristi Balaj, fost presedinte al ANAD:

Si daca era nevoie ca David sa-si puna niste picaturi in urechi, parintii contactau ANAD sa se intereseze ce substante contin picaturile, sa nu faca vreo greseala. E o linie directa, unde li se raspundea imediat sportivilor. Asta inseamna preventie. Parintii lui au dat si ei dovada de cea mai inalta forma de profesionism, sunt un model de urmat si de altii.”, a spus actualul presedinte de la CFR Cluj.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.