Oana Roman, reactie dura dupa ce Teo Trandafir, Ilinca Vandici si Mara Banica au pomenit de Mioara Roman: „Stau ca tatele si…”

Oana Roman a luat foc dupa ce a vazut emisiunea „Follow us!”, moderata de Teo Trandafir, fosta studenta a mamei sale, Ilinca Vandici si Mara Banica, in care s-a dezbatut ca subiect datoriile ramase de la Mioara Roman.

Vedetele au spus ca Oana si Catinca Roman nu au suficienti bani sa plateasca aceste datorii si ca va fi foarte greu pentru ele.

Dialogul care a pus-o pe jar pe Oana Roman

„Teo Trandafir: Datoriile de 300.000 de euro trebuie sa fie platite de cele doua fete?

Publicitate

Mara Banica: Nu stiu, n-am aprofundat in ultima vreme. Insa stiu ca, din punct de vedere legal, din pacate, copiii mostenesc si bogatiile si datoriile parintilor. Acum nu stiu in ce faza procesuala este, daca s-a incheiat…

Teo Trandafir: Sau in ce faza financiara este ea…

Mara Banica: Nu cred ca are banii astia… Ne imaginam. E vorba de o chirie, pe care au recalculat-o, au dat in judecata, ce era pe vremuri, dar credeam ca s-a stins.

Articolul continuă după reclame

Ilinca Vandici: Dar Oana nu este singura…

Teo Trandafir: Si ce crezi, ca pe Catinca o dau banii afara din casa?

Ilinca Vandici: Nu despre asta vorbeam, ci despre faptul ca daca sunt doua, poate lucrurile ar putea fi un pic mai usoare, nu stiu…

Teo Trandafir: Si daca ele nu au de unde sa plateasca, statul de unde isi recupereaza banii?

Mara Banica: Se pune sechestru… Asa se procedeaza de obicei…”, a fost dialogul dintre Teo Trandafir, Mara Banica si Ilinca Vandici.

Oana Roman a rabufnit

„Aud ca se tot comenteaza inca prin emisiuni despre mine si despre mama… Le roade pe unele grija… Stau ca tatele si isi dau cu parerea despre lucruri care nu a legatura cu viata lor. Doar asa in micimea lor, fara caracter si fara Dumnezeu… Isi fac pacate aproape jubiland la gandul ca poate mie si familiei mele o sa ni se intample chestii nasoale. Mi-ar fi rusine sa ma uit la mine in locul lor. Ce tara plina de oameni de nimic. Cum zicea mama: lume multa, oameni putini., a spus Oana Roman, pe InstaStory.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.