Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii vor fi pe cai mari. Li se indeplinesc toate dorintele si atrag belsugul

Horoscop 15 martie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de weekend.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Intrevedere cu un grup care va invita sa faceti miscare, poate plecati pe undeva in excursie, se poate sa practicati si un sport.

O sa puteti recupera niste bani, dar e de insistat ca o sa tot dati de rau-platnici si se lasa mai greu convinsi sa vi-i dea.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Semne bune de la cineva care a lipsit o vreme din viata voastra si, daca sentimentele sunt vii, puteti reinnoi relatia si sa va mearga bine impreuna.

Poate va duceti in vizita la rude, ca aveti lucruri importante de luat in discutie, organizati evenimente care vor avea loc in viitorul apropiat.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Vin bani, aveti si cheltuieli, poate plecati intr-o excursie si o sa coste, dar poate vreti sa-i faceti o surpriza partenerului de cuplu si merita.

Apare cineva care sa va incalzeasca sufletul si o sa aveti mai mult spor si la serviciu si o sa aveti unde iesi dupa program.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Se poate sa fie ca si semnat un contract pentru care v-ati zbatut in ultima vreme si or sa apara si sponsori, ca sa aveti certitudinea ca o sa ajungeti cu bine la final.

E cineva care se regaseste in felul vostru de a fi si o sa vrea sa incercati o relatie ca sa experimentati traiul in doi.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

E cineva care o sa se lupte sa va recastige ca se pare ca ati pus o bariera greu de trecut, dar nu e imposibil pentru cineva care va iubeste.

Se poate sa va treziti cu o oferta de lucru, pot fi colaborari si o sa va redresati din punct de vedere financiar si o sa faceti fata cheltuielilor de tot felul.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Poate va dati intalnire cu cineva care asteapta un raspuns de la voi, ca v-a trecut o suparare, ca va ganditi, serios, la casatorie – ceva sa stie ce are de facut.

Vi se multumeste pentru ce ati muncit in ultima vreme si s-ar putea sa vi se ceara si mai mult, dar vor fi si bani pe masura.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Sunt oameni in jurul vostru care vor sa va ajute si sa va fie mai usor cu treburile care apasa pe umerii vostri, dar tot va raman si voua multe altele de facut.

E posibil sa intalniti in plimbarile voastre pe cineva care sa va completeze frumos si sa deveniti un cuplu.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.