Nicusor Dan s-a vaccinat anti-Covid. Prima declaratie

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan s-a vaccinat impotriva COVID-19 cu prima doza. Acesta a dezvaluit pentru Digi24 ca s-a vaccinat cu prima doza

„-Puteti sa ne spuneti daca v-ati vaccinat?

– Da! Prima doza”, a declarat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei

Publicitate

Dupa numeroase critici adresate la adresa sa , primarul general al Capitalei a anuntat la sfarsitul lunii noiembrie ca se va imuniza in perioada urmatoare.

„Am spus ca trebuie sa fac niste investigatii medicale. Le-am facut si saptamana viitoare ma voi vaccina cu prima doza”, a declarat Nicusor Dan intr-o conferinta de presa.

Articolul continuă după reclame

Nicusor Dan a fost infectat cu COVID-19 in primavara, deci nu era eligibil pentru certificatul verde.

In urma cu aproximativ o luna, primarul general al Capitalei spunea ca nu este interesat de obtinerea certificatului verde, avand in vedere programul incarcat pe care il are la Primaria Capitalei.

„Nu mi-am pus problema sa obtin certificat verde, viata mea inseamna sa ma trezesc de dimineata si sa stau de la 9 la 21 in primarie. Am trecut prin boala…

Am spus ca ma voi vaccina dupa ce fac un numar de teste, pe care n-am apucat inca sa le fac, pentru ca exista niste urgente care sunt mai importante…Ma voi vaccina dupa ce fac un set de analize pe care n am avut timp pana acum”, spunea primarul general al Capitalei, Nicusor Dan.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.