Nicusor Dan s-a vaccinat anti-Covid. Prima declaratie

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan s-a vaccinat impotriva COVID-19 cu prima doza. Acesta a dezvaluit pentru Digi24 ca s-a vaccinat cu prima doza

„-Puteti sa ne spuneti daca v-ati vaccinat?

– Da! Prima doza”, a declarat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei

Dupa numeroase critici adresate la adresa sa , primarul general al Capitalei a anuntat la sfarsitul lunii noiembrie ca se va imuniza in perioada urmatoare.

„Am spus ca trebuie sa fac niste investigatii medicale. Le-am facut si saptamana viitoare ma voi vaccina cu prima doza”, a declarat Nicusor Dan intr-o conferinta de presa.

Nicusor Dan a fost infectat cu COVID-19 in primavara, deci nu era eligibil pentru certificatul verde.

In urma cu aproximativ o luna, primarul general al Capitalei spunea ca nu este interesat de obtinerea certificatului verde, avand in vedere programul incarcat pe care il are la Primaria Capitalei.

„Nu mi-am pus problema sa obtin certificat verde, viata mea inseamna sa ma trezesc de dimineata si sa stau de la 9 la 21 in primarie. Am trecut prin boala…

Am spus ca ma voi vaccina dupa ce fac un numar de teste, pe care n-am apucat inca sa le fac, pentru ca exista niste urgente care sunt mai importante…Ma voi vaccina dupa ce fac un set de analize pe care n am avut timp pana acum”, spunea primarul general al Capitalei, Nicusor Dan.