Nicolae Ciuca, prima declaratie dupa ce Vladimir Putin a anuntat mobilizarea partiala in Rusia.

Vladimir Putin a anuntat mobilizarea partiala!

”Este necesar sa luam o decizie urgenta pentru a ne proteja poporul in tinuturile eliberate. De aceea am cerut Ministerului Apararii sa fie de acord cu mobilizarea partiala. Decretul a fost deja semnat, mobilizarea partiala incepe astazi.

Toti cetatenii care vor fi mobilizati vor avea statut de forta armata deplina. Doar cei care sunt in rezerva vor fi inrolati. Ei vor fi antrenati suplimentar, avand in vedere ca e o operatiune speciala. NATO a discutat sa se foloseasca de armele nucleare impotriva Rusiei. Avem si noi arme. Vom folosi toate mijloacele pentru a ne apara. ” a anuntat Vladimir Putin, miercuri dimineata.

Publicitate

Premierul Romaniei a reactionat dupa declaratiile lui Vladimir Putin.

„Azi e ziua internationala a pacii si in loc sa o celebram cum se cuvine, din pacate in aceasta dimineata am luat act de declaratiile presedintelui Putin, am luat act cu ingrijorare referitoare la mobilizarea partiala a armatei Federatiei Ruse si la desfasurarea asa-ziselor referendumuri. Ne mentinem atitudinea echilibrata si vom continua sa analizam cu calm evolutia situatiei impreuna cu aliatii nostri din NATO si partenerii din UE. Imi exprim speranta ca situatia din zona de conflict sa nu escaladeze”, a declarat premierul Nicolae Ciuca.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.