Elena Mateescu, directorul ANM, a facut anuntul. Vremea intoarce foia.

Elena Mateescu, directorul ANM, a anuntat, la Antena 3, prognoza meteo actualizata. Afla cum va fi vremea in zilele urmatoare, dar si in weekend.

Prima zapada a cazut, marti dimineata, in judetul Arges.

„Intr-adevar un episod de iarna scurt, prezent in zona tarii noastre cel putin pana vineri. In weekend vorbim de temperaturi in crestere de la o zi la alta.

Si daca sambata este posibil sa consemnam valori de temperaturi apropiate unei zile de vara 24-25 de grade Celsius, saptamana va debuta cu valori peste 25 grade, posibil sa ne apropiem de 29-30 de grade, mai ales in extremitatea sudica a tarii, asa cum arata informatiile in acest moment.

Publicitate

Pana atunci in urmatoarele zile o vreme deosebit de rece pentru partea de nord, centru, vest a tarii, acolo unde temperaturile pe parcursul zilei nu vor depasi 15-16 grade.

In zona de sud, sud-est a tarii vorbim de temperaturi de pana la 19-20 de grade, dar noptile vor fi unele reci cu minime intre 2 grade pana la cel mult 10 grade, posibil valori sub 0 grade sub pragul de inghet in depresiunile din estul Transilvaniei si, cu siguranta, in masivele montane, acolo unde la altitudini mai mari de 1.500 de metri pe crestele inalte vorbim de posibilitatea sa mai consemnam precipitatii mixte sub forma de lapovita si ninsoare”, a spus Elena Mateescu, director ANM, la Antena 3.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.