Elena Udrea, mesaj emotionant din inchisoare: „Cerurile s-au deschis astazi”

Pe 20 septembrie a fost ziua de nastere a Evei, fetita Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov.

Eva Maria a implinit 4 ani. Mesajul transmis de Elena Udrea: “Cerurile s-au deschis astazi pentru tine.”

“La multi ani iubirea mea, Eva Maria! ❤️

Publicitate

Cerurile s-au deschis astazi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu sa cresti sanatoasa si fericita, sa-ti astearna in fata o cale usoara, pe care sa mergi cu incredere si pe care sa ti-o lumineze cu lumina Lui si sa ti-o umple cu iubirea Lui, o cale care sa te duca acolo unde iti doresti sa ajungi. Mami, tati si buni te iubesc si sunt mereu cu tine!

Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sa traiesc aceasta minune care esti in viata mea!

Iti multumesc pentru intelegerea, puterea si dragostea ta pentru mine “pana la infinitul, infinitului”.

Sa stii ca in fiecare clipa gandurile mele sunt la tine si ca oriunde as fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! ( Mama)” , este mesajul aparut pe pagina fostului ministru, Elena Udrea.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.