Mugur Mihaescu are COVID: „Sa fim clari. E vorba doar despre bani.”

Actorul Mugur Mihaescu a confirmat faptul ca el, sotia si fiica sa au fost diagnosticati cu noua varianta Omicron. Cum se simte actorul.

De asemenea, Mugur Mihaescu a mentionat ca s-u infectat desi toti sunt vaccinati. Momentan stau in casa si se protejeaza.

Mugur Mihaescu a fost infectat cu noua varianta de coronavirus. Cum se simte actorul

Mugur Mihaescu a declarat ca atat el, cat si sotia si fiica lui, care au contractat virusul, se simt bine. Acesta a facut o serie de dezvaluiri cu privire la starea sa de sanatate. Actorul a spus in emisiunea lui Victor Ciutacu ca s-a infectat cu noua tulpina a coronavirusului.

Actorul, care s-a izolat imediat dupa ce a aflat ca este infectat, spune ca este vaccinat, la fel si membrii familiei sale.

„Suntem vaccinati, si eu si familia mea, dar sa fim clari: vaccinul nu ofera imunitate. E un cuvant aiurea. Iar la Omicron, nu te fereste nici 1%”, a spus Mugur Mihaescu la ProTV.

„Am un guturai din asta. Nevasta-mea tocmai a facut omicron, fiica mea tocmai a facut, fratele meu tocmai a facut omicron. Toti sunt vaccinati. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau in casa, ca nu ies afara de nebun. Am fost pe rand toti vaccinati. Eu sunt vaccinat, cu toata familia mea. Pe toti prietenii mei vaccinati i-a lovit Omicron, e un guturai. Nimeni nu mai intra in spital, e guturai, e vorba doar despre bani”, a declarat Mugur Mihaescu la un post de televiziune, potrivit sursei citata mai sus.

Actorul a mentionat ca va sta in casa in aceasta perioada, pana ce testul va fi negativ. Atat el cat si sotia sa, Rodica, si fiica lor, Ivona (23 de ani) sunt in izolare la domiciliu.