Un medic roman rupe tacerea si spune ce se intampla, de fapt, in spital: „Sper sa nu aveti nevoie de un “aer” mai special”

Medicul ATI Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, mentioneaza, intr-o postare pe Facebook, ca in urma cu 7-8 zile a predat garda cu pacienti putini, iar acum sectia este plina.

Medicul spune ca printre pacientii internati s-a aflat si un cuplu, sotia fiind internata pe sectia ATI la 5 minute dupa decesul sotului.

Medicul ATI are si un mesaj dur pentru cei care respecta recomandarile medicilor: ”Unii dati dovada de multa ignoranta si va ganditi doar la cum sa va contraziceti cu medicii si sa le aratati ca va pricepeti la toate!!

Publicitate

Articolul continuă după reclame

”Acum 7-8 zile am predat garda, cu pacienti pe care ii putem numara pe degetele de la o mana, iar ieri, am preluat-o plina! Printre pacientii internati a fost si un cuplu, pe sotie am internat-o pe sectia ATI la 5 minute dupa decesul sotului! Iar un alt caz, este cel a unui fiu aflat in terapie, iar tatal lui la morga! Din pacate, nu sunt titluri de filme horror este doar realitatea pe care noi o traim si voi o ignorati in fiecare zi!”, scrie medicul, adaugand: ”Cumva, era de asteptat ca numarul cazurilor sa explodeze dupa relaxarea pe care ati avut-o de sarbatori!”

”Si daca tot a fost “super mega” distractie pe 2 m de partie bot in bot, sa umplem spitalele acum, ca prea multe locuri libere sunt…Doar zic! Sper sa nu aveti nevoie de un “aer” mai special! … Sau aveti acest curaj, pentru ca sunteti “vaccinati” cu 3 doze si acum ati devenit imuni?! Unii dati dovada de multa ignoranta si va ganditi doar la cum sa va contraziceti cu medicii si sa le aratati ca va pricepeti la toate!!”, a mai spus medicul Amin Zahra.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.