Mugur Mihaescu, mesaj incredibil de Craciun pentru Ursula von der Leyen: „Vreti si sufletul acum?

Cunoscutul actorul Mugur Mihaescu o ataca dur pe presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyenlanseaza in mesajul sau de Craciun . Mugur ii transmite Ursulei ca „noi o sa-i spunem Craciun”, facand referire la scandalul iscat de popunerea ca termenul „Craciun” sa fie inlocuit cu „sarbatori”.

„Pentru cel din Ardeal, pentru al moldovean, pentru cel din Constanta, pentru al oltean, pentru toti cei din tara vin la tine si spun: mai Ursula aici o sa-i zicem Craciun. Ce mai vrei de la noi? Nu va ajunge ce ati luat? Apa, aerul, gazele, lemnele le-ati taiat? Vreti si sufletul acum? Transformat intr-un bun… Bai Ursula, la noi o sa-i zicem Craciun!

Si politic corect si total progresist chestia asta din spate e un brad. Si insist sa-ti ofer chiar si tie un cadou de nebun, ca Ursulo, la noi va ramane Craciun! Craciun fericit frate roman, pentru ca meriti”, a spus Mugur Mihaescu.

Publicitate

Clipul actorului Mugur Mihaescu a strans o multime de likeuri si distribuiri in doar cateva ore.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.