Motivul pentru care mama naturala a Ginei Pistol a abandonat-o la doar trei zile dupa ce a nascut-o.

Gina Pistol si Smiley formeaza un cuplu de invidiat. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de iubire si au impreuna o fetita. Desi este mereu zambitoare si cu zambetul pe buze, frumoasa blondina nu a avut o viata usoara. Parintii Ginei s-au despartit si aceasta a fost crescuta de bunica, pentru o buna bucata de timp.

Iubita lui Smiley nu a vorbit de multe ori despre familia ei.  “Cuvantul tata nu inseamna nimic pentru mine”.

Dupa ce a fost parasita imediat dupa nastere, Gina a fost crescuta de bunica sa din partea tatalui. Dupa o prioada de timp, mama Ginei Pistol a decis sa o ia alaturi de ea.

Cea care a povestit totul a fost chiar bunica Ginei Pistol.

Vedeta a fost crescuta de bunica Dumitra, mama lui Emil Pistol.

Mama Ginei a luat-o inapoi dupa ce l-a nascut pe fratele acesteia. Frumoasa blondina nu a vorbit mult timp cu tatal sau spunand ca acesta si-a parasit familia si nu s-a interesat niciodata de soarta sa.

“Cand sunt mici, copiii nu inteleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevarul. Taica-sau nu a lasat-o niciodata, el si-a iubit mereu copiii si a avut grija sa nu le lipseasca nimic.

Maica-sa, dupa ce a nascut-o, la trei zile a lasat-o la mine si a plecat.

Eu am crescut-o si toata lumea din sat (n.r. – Trivale) stie asta. Dupa ce l-a facut si pe frate-su a inceput sa o ceara pe fata la ea. Si eu m-am gandit ca nu e bine sa-i tinem despartiti.

Am lasat-o sa plece si la mama, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica Dumitra in urma cu mult timp pentru libertatea.ro.

Gina Pistol s-a impacat cu tatal ei

” Se inteleg foarte bine, se suna de ziua lor. Eu, de exemplu, cand gatesc ce-i place Ginutei, si se gaseste Emil pe la mine, ii dau pachet sa-i duca fetei. Si se duce pana la ea in fata blocului sa i-l duca”, a mai spus bunica vedetei.