Denise Rifai a ramas fara cuvinte! Raspunsul care a uluit-o complet: „Este un joc murdar”

Emisiunea TV prezentata de Denise Rifai a avut un nou invitat! De aceasta data, realizatoarea TV a supus o celebra actrita la cele 40 de intrebari. Dupa o cariera de aproape patru decenii in teatru, film si televiziune, vedeta a fost supusa unor intrebari delicate adresate de Denise Rifai.

Carmen Tanase, una dintre cele mai iubite actrite din Romania, a fost duminca la “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

„Am invatat de la Flacara ce bine e cateodata sa spui <nu>, ca nu stiam. Imi era jena!”, a fost unul dintre raspunsurile oferite de Carmen Tanse.

Carmen Tanase a explicat motivul pentru care nu vrea sa intre in politica.

“Nu am ce sa caut in aceasta politica. In aceasta politica este un joc murdar, in care daca intra cineva care chiar daca are ganduri bune si iubeste tara asta si nu vrea sa participe la nicio marsavie, imaginea sa e facuta praf in doua saptamani.

Eu nu am muncit o viata sa vina unii sa imi faca imaginea praf. Nu e vorba numai de politica de la noi. Eu sunt observator si ca orice cetatean comentez.

E vorba de ce se intampla in politica in general pe glob. De 32 de ani lucrurile au mers in jos, nu numai in politica, in toate domeniile. Nu as putea sa particip la asta, ca nu as putea sa fac nimic.

Daca as putea sa fac ceva, poate ca mi-as asuma acest risc. Insa e o energie cheltuita aiurea si poate si eu as fi terminata si nu are niciun sens.”, a explicat Carmen Tanase la 40 de intrebari cu Denise Rifai.

Carmen Tanase, marturisiri despre tatal ei: “A fost arestat politic pentru ca si-a respectat principiile”

Carmen Tanase a fost intrebata daca s-a temut de ceva in perioada Comunismului, iar raspunsul a fost unul negativ. Faptul ca tatal ei a fost arestat politic a facut-o pe actrita mai puternica.

“Nu mi-a fost frica niciodata. Nu sunt o nostalgica. Pot sa vad acum la 60 de ani partile bune si partile foarte rele. De frica nu mi-a fost. Tatal meu a fost arestat politic si lucrul asta m-a infuriat si nu mi-a dat voie sa ma las prada fricii.

Eram inconstient de curajoasa. Eram si foarte tanara si cand esti tanar esti si inconstient. Aveam in spate suferinta tatalui meu, care a lasat acasa o femeie neajutorata si un copil in clasa I pentru ca si-a respectat principiile.

Poate ca de-asta sunt razboinica acum. Daca tatal meu a putut face asta, nu vad de ce eu as face altfel.”, a mai spus indragita actrita.